Kategoriler

League of Legends TR Maceraları #1

Uzun süren bir aradan sonra League of Legends TR maceralarım ile karşınızdayım.

Amerika sunucularında geçirdiğim 2+ seneden sonra yayıncı dostlarımın, twitch yayınlarımızı izleyenlerin ısrarları sonucunda TR sunucusunda karakter açıp sakin sessiz ilerleyeyim istemiştim. 30. seviyeye 2 haftada yavaş yavaş gelir yeni arkadaşlar edinirim şeklinde bir planım vardı. Ancak sonuç, umulandan çok farklı oldu. 2 Hafta sonucunda 10. seviyeye bile gelemedim.  Bu macerada başımdan geçenleri kısaca sizler ile paylaşmak istiyorum.

1. seviyeden itibaren takım arkadaşı olduğum her bir vatandaş milli takım oyuncusu imiş. Her ne yaparsanız yapın birileri için yanlış. Hayır doğrusunu öğretmek uyarmak da yok. Sadece “report edin beyler” var. Dalga geçmek var. 7 ceddine kadar nufus müdürlüğü destekli küfür var.

S.a ya cevap vermemek oyunu satma sebebi.  Kimsenin dini inancı ve hayattan beklentisine saygısızlık yapmak istemem. Aynen benim inanç ve beklentilerime saygısızlık yapılmasını istemediğim gibi.  Ama “Allahın selamını almadın” diyerek oyunu satmak ( karşı takımı beslemek – oyundan çıkmak ) nedir ?

Cümle kurmak için gerekli olan tek yüklem “atmak”.  Base at, ward at, ulti at, tek at, dis at…  Sonuna at dediğiniz an gerekli bütün veri oluşmuş olmakta. Totem koymak, Üsse dönmek falan kelime dağarcığını zorlayan kavramlar.

Şiirsel yaklaşımlar :
“Adamın demeyç e bak
!%&% çocuğu , tek attı bana,
onu feedleyen midin ben
+%^!  tersten koyim.
maviyi sal bana
yoksa Afekağ”

34 senelik hayatımda duymadığım görmediğim bilmediğim kadar küfür. Çok dürüstçe itiraf ediyorum ki kimi küfürü anlamak için sözlük açtım. Oyunda geçen sürenin büyük bir kısmı küfür yazmak ve cevap olarak daha büyük/derin anlamlar içeren küfürler bulmak üzere geçiyor. Yeterli güç ve anlamda küfür edemeyenler ise direk “beyler ben afk-20 de sür ver”

Şampiyon seçimi sırasında “üst koridoru ver ” cümlesiyle başlayan sınırsız kavgalar ile sıradan çıkmalar sonucu oyunların bir türlü başlayamaması.

Kısaca “lanet olsun böyle oyuna da oyunculara da” denilmesi ile geçen stress sinir günleri

1 2

Görüntülenmeler:
35
İlgili Kategoriler
Blog
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com