Kategoriler

Transport Fever Bir Video ile Duyuruldu

Urban Games’in geliştirdiği Train Fever’a devam niteliğinde olan Transport Fever adını taşıyan yeni taşımacılık oyunu oldukça iddialı gözüküyor.

Urban Games’in geliştirdiği Train Fever isimli popüler taşıma oyunu yapımcıları yeni oyunlarını bir video ile duyurdular. Transport Fever adını taşıyan oyun oldukça iddialı gözüküyor. Gelecek olan oyunda oyuncular, 150 yıllık bir süreç içerisinde tren, kara, deniz ve hava yolları üzerinden taşımacılık yapabilecekler.

Oyun içerisinde şehirleri nakliyat zincirleriyle birbirine bağlayarak ekonomik bir alt yapı oluşturmak mümkün olacak.  Değişen nüfus sayısı gibi etkenler oyundan dinamik bir tecrübe yaşanmasına olanak sağlayacak. Oldukça detaylı bir altyapıya sahip olacağı yayınlanan videodan görülebiliyor.

120’den fazla detaylandırılmış araca sahip olacak olan oyun, tarih ilerledikçe oyunculara yarattıkları taşıma sistemini yeni teknolojileri uyarlama olanağı sağlayacak. Oyunun kesin çıkış tarihi henüz belli olmamakla beraber, 2016 yılının sonlarına doğru çıkış yapması beklenmekte. Oyun için yayınlanan duyuru videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.  İyi seyirler.

Oyun hakkında güncel bilgilere ulaşmak için Steam sayfasını takip edebilirsiniz.

Görüntülenmeler:
23
İlgili etiketler:
· · · · ·
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri · PC
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com