PUBG Avrupa Ligi 2. Aşaması Yüksek Kalibre Heyecanı Sunuyor PUBG Avrupa Ligi 2. Aşaması Yüksek Kalibre Heyecanı Sunuyor
PUBG Avrupa Ligi ikinci aşamasına geçti! PUBG'nin espor yıldızlarının yüksek seviye oyunculuklarını koltuğunuzun ucundan izleyeceksiniz. PUBG Avrupa Ligi 2. Aşaması Yüksek Kalibre Heyecanı Sunuyor

PUBG Avrupa Ligi (PEL) ikinci aşamasına geçti ve PUBG’nin Avrupalı espor yıldızlarının yüksek seviye oyunculuklarını resmen koltuğunuzun ucundan izleyeceksiniz. Birincilik için Natus Vincere, G2 Esports, Team Liquid ve Faze Clan kıyasıya bir rekabetin içine girmiş durumda.

Natus Vincere 2. aşama öncesi kendi kadrosunu yeniledi. Ancak şuan herkes birincilik için oynayacak. En iyi 10 takım 19-21 Temmuz’da Stockholm’de gerçekleşecek GLL Grand Slam: PUBG Classic’in 5 katılımcı yeri için mücadele vermeye hak kazanacak.

G2 Esports’un Alman oyuncusu Braexco, 94 rakip öldürmeyle oyuncu tablosunun en üstünde bulunuyor. O kadar çekişmeli ki 2. ve 5. pozisyonlar arasında olan oyuncuların rakip öldürme sayıları sadece 3 rakiple birbirinden ayrılıyor (84-87 rakip öldürme). Oyuncular bu aşamada en iyi oyunlarını Avrupa’nın en popüler takımları karşısında kullanıyor. Oyunculara örnek olarak Team Liquid’in Norveçli oyuncusu Jeemzz ve Faze Clan’ın İsveçli oyuncusu Fuzzface’i gösterebiliriz. Diğer tarafta Digital Athletics takımından 80 rakip öldürme ile Ömer ”Iroh” Develi, dikkat çeken isimlerden biri oldu. Tüm istatistikler ve oyuncu bilgileri için burayı ziyaret edin.

Sadece oynanacak 2 oyun haftası kalmasıyla birlikte, 2. aşamanın bitişini kaçırmayın. https://www.twitch.tv/pel_esports adresinden bu heyecana katılabilirsiniz. Son 2 haftanın maçları bu hafta ve önümüzdeki hafta Cuma 17.00 BST / 18:00 CEST, Cumartesi ve Pazar 16:00 BST / 17:00 CEST’te izleyebilirsiniz. Ek olarak izleyiciler, buraya nasıl gelindiğine ve analizlere https://pubgesports.eu/en/videos/ adresinden ulaşabilirler.

PUBG Nations Cup 9-11 Ağustos’ta Seul’de!