Kategoriler

Gran Turismo 6 Goodwood Festival of Speed’de

Gran Turismo 6 Goodwood Festival of Speed'de

Gran Turismo, 26-29 Haziran 2014 tarihleri arasında 200 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Goodwood Festival of Speed’in resmi partneri oldu.

Gran Turismo serisinin yaratıcısı Polyphony Digital, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Goodwood Festival of Speed’in resmi partneri oldu. Alanında dünyanın en büyük otomobil etkinliği olan ve 26-29 Haziran 2014 tarihleri arasında 200 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen bu yılki Goodwood Festival of Speed, ayrıca dünyada şimdiye kadar ilk defa bu kadar fazla sayıda Vision Gran Turismo konsept otomobili bir araya topladı.

Bu otomotiv şenliğine ek olarak, Top Gear dizisinin eski Stig karakteri Ben Collins, ilk Festival of Speed sanal ve gerçeklik kapışmasında hayatını Gran Turismo’ya adamış bir hayranla kafa kafaya mücadele etti. Yeni Ford Focus ST ile direksiyon başına geçen Ben Collins ve aynı aracın GT6’daki sanal versiyonunu kullanan oyuncu, ünlü 1.86km’lik Hillclimb’da aynı anda yarışa başladı. Civardaki binlerce seyirci, Goodwood’un bölünmüş ekranda yayın yapan dev ekranlarından tüm aksiyonu takip ederek coşkuyu paylaştılar.

Jann Mardenborough, hafta sonu boyunca GT Academy bayrağını Goodwood’da dalgalandırdı. Nissan GT-R NISMO GT3 yarış otomobilini ve yepyeni çarpıcı GT-R NISMO’yu tepeye doğru sürmediği zamanlarda GT Academy öğrencilerine tavsiyelerde bulundu. Büyük Britanya’nın ilk GT Academy şampiyonu, sanaldan gerçekliğe yarışmasını kazandığından beri pistlerde gücüne güç katmaya devam ederek 2014 itibariyle F1’in kapılarını araladı, bu sene GP3 feeder serisinde yarıştı. Ayrıca bu ay ikinci Le Mans 24 Hours yarışına katılan Mardenborough, bir PlayStation oyuncusunun profesyonel bir yarış pilotu olabileceğini kanıtlamaya devam ediyor.

Görüntülenmeler:
9
İlgili Kategoriler
Haber · Oyun Haberleri