Gaijin’den yapılan açıklamaya göre uzay temalı MMO Star Conflict’te artık oyuncular buldukları eşyaları diğer oyunculara satabilecek.
Gaijin’den yapılan açıklamaya göre uzay temalı MMO Star Conflict’te artık oyuncular buldukları eşyaları diğer oyunculara satabilecek.
Oyuncular bu satıştan elde ettikleri gelirle premium hesaplar, gemiler ve eşyaları yine diğer oyunculardan alabilecek. Yeni ticaret sistemi sayesinde oyuncular sonunda depolarında bulunan eşya yığınından daha rahat kurtulabilecek ve silah ve gemi yaratma sürecini hızlandırabilecek.
Öte yandan önceki etkinliklerden kalan ancak oyunda artık bulunamayan, yalnızca oyuncularda bulunabilen bazı kaynaklar da elde edilebilecek bu şekilde. Bunlarla Dart ve Gargoyle gibi gemiler yapılabilecek.
Ayrıca oyuna 1 Nisan’da hem pilotlara hem de gemilerine zarar verebilen bir çeşit virüs eklenecek. Oyuncuların görevi bu virüsü bir an önce durdurmak olacak.