

Star Wars: Battlefront Kapalı Alfası Sızdırıldı
HaberOyun Haberleri 2 Temmuz 2015 17:30 Sonat Samir

E3’te gösterimi yapılan Star Wars: Battlefront’un (SW:BF) çıkışına daha çok vakit var malum. Peki bu, Star Wars hayranlarının oyunu büyük bir heyecala beklemelerini; hatta kapalı alfasını oynayabilmek için sınırları zorlamaya devam etmelerini engelliyor mu? Tabi ki hayır!
Şimdiki haberimiz, bu oyuncuları memnun edebilir: Birkaç saat önce, oyunun kapalı alfa dosyaları internete sızdırıldı. Bu da, oyunu sabırsızlıkla bekleyen ve henüz kapalı alfasına katılma hakkına kavuşmamış olan oyuncular için bulunmaz bir nimet demek… DICE ve EA’de durumlar ne peki?
İşte orası biraz karışık. Dosyaların, DICE ve EA tarafından bir pazarlama stratejisi olarak özellikle mi sızdırıldığı; yoksa bir kapalı alfaya katılmaya hak kazanmış bir oyuncu tarafından mı yapıldığı bilinmiyor. Firmalar, geliştirdikleri oyunlara duyulan heyecanı daha da arttırmak için bu gibi yöntemlere başvurabiliyorlar… O nedenle burada da böyle bir durum gerçekleşmiş olablir. Ancak bunu, hiçbir zaman bilemeyeceğiz.
Henüz alfa aşamasında olmasına rağmen, muhteşem görüntüleri ile oyuncuların kalbini kazanmayı başaran SW:BF, ön siparişe geçtiğimiz gün açılmıştı.
Eğer kapalı alfaya katılma hakkı kazanmış oyunculardansanız, oyun nasıl olmuş bize de söyleyin. Biz o kadar şanslı değiliz, katılamadık. ):