Kategoriler

Western Digital, Avuç İçi Oyun Cihazları İçin Daha Fazla Kapasite Sunuyor

Western Digital WD_BLACK, WD_BLACK SN770M NVMe SSD

Western Digital, kullanıcıların avuç içi oyun cihazı deneyimlerini en iyi hale getirmek için yeni yüksek performanslı M.2 2230 SSD‘yi tasarladı. Her ölçekte rekabet gücü yüksek oyuncular için WD_BLACK‘in yüksek performanslı depolama geleneğini devam ettiren Western Digital, WD_BLACK™ SN770M NVMe™ SSD ‘yi tanıttı.

Son Gartner raporuna göre; mobil oyun konsolu pazarının 2027 yılına kadar 14,8 milyona ulaşması bekleniyor. Mobil oyun pazarı büyüyüp daha fazla AAA oyun piyasaya sürüldükçe, mobil oyuncuların hareket halindeyken oyun deneyiminden en büyük faydayı almalarını sağlamak için yenilikçi depolama çözümleri de geliştiriliyor.

Western Digital‘ın Müşteri SSD’lerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Eric Spanneut bu yeni ürün ile ilgili olarak, “Oyunların kapladığı alan sürekli olarak büyüdüğünden, taşınabilir oyun konsollarının zaman içinde yeni oyunlar ve düzenli güncellemelerle yerinin dolması çok kolay. Özellikle avuç içi oyun cihazları için zorlu oyunların en yüksek performansını karşılamak üzere tasarlanan yeni WD_BLACK SN770M NVMe SSD, kullanılabilir depolama alanını 2 TB’a2 kadar artırıyor.” dedi.

Küçük M.2 2230 form faktörüne sahip WD_BLACK SN770M NVMe SSD, kullanıcılara oyun arşivlerini gittikleri her yere götürebilmeleri için avuç içi oyun cihazlarının dahili depolama alanını genişletme olanağı sunuyor. 2 TB’a kadar güvenilir Western Digital TLC 3D NAND ile geniş bir kapasite yelpazesi sayesinde kullanıcılar artık oyun arşivlerini genişletebilecekleri daha fazla seçeneğe sahip. Bu yeni sürücü ayrıca PCIe® Gen 4.03, Western Digital’ın nCache™ 4.0 teknolojisi ve Microsoft’un DirectStorage desteği gibi özel oyun özellikleriyle etkileyici bir deneyim sunuyor. Bu, ASUS™ ROG Ally™ gibi uyumlu taşınabilir cihazları 5.150 MB/sn’ye varan hızlarla (1TB ve 2TB modelleri) güçlendirerek son derece hızlı oyun kurulumları ve level yüklemeleri için mükemmel bir seçenek sağlıyor.

ASUS Gaming Başkan Yardımcısı Shawn Yen, “ROG Ally, mobil oyun deneyimini yeni zirvelere taşıyor. AAA oyunların boyutu 150 GB’ı aşıyor, bu nedenle ROG Ally için oyun odaklı optimize edilmiş mobil SSD WD_BLACK™ SN770M ile dahili depolama alanınızı genişleterek en iyi oyunlarınızın tadını daha fazla çıkarabilirsiniz.” açıklamasını yaptı.

AMD Ürün Yönetimi Kıdemli Direktörü Renato Fragale ise, “Ryzen Z1 Serisi işlemcilerimiz, mobil oyunların geleceğini ileriye taşıyor. En yeni WD_BLACK SN770M NVMe SSD’ler, AMD’nin mobil oyun dünyasını yeniden tanımlamak için önde gelen iş ortaklarıyla nasıl çalıştığının bir başka örneği olacak. Birlikte, nerede oyun oynarsanız oynayın olağanüstü bir deneyim sunan yeni nesil güçlü, taşınabilir ve uygun fiyatlı çözümler yaratarak mobil oyun ekosistemini genişletiyoruz.” ifadelerini kullandı.

WD_BLACK SN770M NVMe SSD‘ler 500 GB, 1 TB ve 2 TB kapasitelerde satışta bulunuyor.

Final Fantasy 7 Ever Crisis Oyunu Steam’e Geliyor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com