Kategoriler

World of Tanks PlayStation 4 Betası Çok Yakın

​World of Tanks’i PS4’te denemek isteyenler, bu haberimizi kaçırmayın!

Wargaming, ücretsiz çevrimiçi oyunu World of Tanks’in 4-6 Aralık tarihlerinde PlayStation 4 Açık Beta Hafta Sonu’nun gerçekleşeceğini duyurdu.

Açık Beta süreci aynı zamanda 5-6 Aralık’ta San Fransisco Moscone Center’da düzenlenen PlayStation Experience hafta sonuna da denk gelecek ve bu etkinliğe katılacaklar World of Tanks’i ilk kez PlayStation’da deneyimleme şansına sahip olacaklar.

Üç gün sürecek Beta hafta sonuna katılanları çok özel oyun içi eşyalar bekliyor. PlayStation’ın 20. yıldönümü şerefine Açık Beta süresince oyuna giriş yapan herkes, orijinal PlayStation renklerine ve özel ambleme sahip M22 Locust US hafif tankına sahip olacak. PlayStation mağazasına gidenler ise ücretsiz T1E6-PS US özel kamuflajlı Premium hafif tankının yanı sıra içinde çeşitli Premium tanklar bulunan dört adet Founder Pack’i kısıtlı bir süre için avantajlı fiyatlarla satın alabilecekler.

World of Tanks’in PlayStation 4 sürümü, er meydanına birçok yeni özellik getirerek Wargaming’in farklı platformlarda gerçekleştirdiği evrimi bir kez daha gözler önüne seriyor. Oyun, PlayStation 4’ün sunduğu DUALSHOCK 4, Share Play ve PlayStation Vita Remote Play gibi fonksiyonlardan aktif bir şekilde yararlanmakta. Sadece belli bir süre için oyunda yer alacak “Ruinberg” ve “Scorpion Pass” haritaları da oyunun PlayStation 4’e gelişinin şerefine tasarlandı. Nitekim bu ikinci haritanın bugüne kadar World of Tanks’e gelmiş en büyük harita olduğunun altını çizmek gerek.

World of Tanks PlayStation 4 sürümü tüm PlayStation hesapları için ücretsiz ve oynamak için PlayStation Plus üyeliği gerektirmiyor. Beta hafta sonu ile doğru orantılı olarak oyuncular bu heyecanlı süreci yansıtan Geliştirici Günlükleri’nin birinci bölümünü aşağıdaki linkten izleyebilir ve tüm ekibin oyunu Sony’nin popüler konsoluna uyarlarken neler yaşadıklarına tanık olabilirler.

https://www.youtube.com/watch?v=jI7UchjXXXw

Görüntülenmeler:
0
İlgili Kategoriler
Haber · Oyun Haberleri · PC · World of Tanks