Kategoriler

E3 2019: FIFA 20’nin Volta Football Modu FIFA Street’i Geri Getiriyor

Geleneksel olarak E3 2019 öncesinde düzenlenen EA Play etkinliği bu yıl da yapılıyor. Etkinlikten FIFA 20 ile ilgili önemli bir haber geldi.

Geleneksel olarak E3 2019 öncesinde düzenlenen EA Play etkinliği bu yıl da yapılıyor. Etkinlikten geçtiğimiz günlerde duyurulan FIFA 20 ile ilgili önemli bir haber geldi.

Oyunda eski FIFA Street ruhunu canlandıracak Volta Football isimli bir mod bulunacak. Bu mod tek oyunculu kariyerde ve ayrıca çok oyunculu olarak oynanabilecek. Oyunun hikaye modunun bir kısmı da Volta Football modunu içerecek.

Volta Football’da oyuncular 3’e 3, 4’e 4 ya da 5’e 5 olarak kendi oluşturdukları alternatif kurallarla futbol maçları oynayabilecekler. Modun içinde futsal maçları da düzenlenebilecek.

FIFA 20 PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 27 Eylül’de çıkıyor.

EA, Belçika’da FIFA Points Satmayı Bırakıyor
Görüntülenmeler:
0
İlgili etiketler:
· · · · · · · · · ·
İlgili Kategoriler
E3 · Haber · Konsol · Oyun Haberleri · PC · PlayStation · XBox