Skyrim Special Edition’ın PC Çıkış Saati Belli Oldu Skyrim Special Edition’ın PC Çıkış Saati Belli Oldu
Sevilen RPG oyunu Skyrim için gelen Special Edition versiyonunun çıkış saatleri duyuruldu. Detaylar haberimizde. Skyrim Special Edition’ın PC Çıkış Saati Belli Oldu

Skyrim‘in remastered versiyonu olan Skyrim: Special Edition‘ın çıkışına az bir süre kala Bethesda oyunun PC sistem gereksinimlerini ve konsollar için gerekli alanı açıklamıştı.

Bethesda şimdi de 28 Ekim tarihinde çıkacak oyunun Steam üzerinden tam olarak saat kaçta oynanabilir olacağını açıkladı. Oyun ülkemizde Steam üzerinden gece 03:00 saatinde oynanabilir olacak.

Oyun ayrıca Steam üzerinden şu anda satışta. Ayrıca küçük bir hatırlatma; daha önceden Skyrim Legendary Edition sahibiyseniz yada tüm DLC’leri tek tek aldıysanız, oyunun çıkacak yeni versiyonuna ücretsiz sahip olacaksınız.

Oyunun tüm dünya için çıkış saatleri şöyle;

  • 5pm Pacific Time (27 Ekim)
  • 8pm Eastern Time (27 Ekim)
  • 1am British Summer Time (28 Ekim)
  • 2am Central European Summer Time (28 Ekim)
  • 11am Australian Eastern Time Zone (28 Ekim)
  • 1pm New Zealand Time (28 Ekim)

Deus Ex: Makind Divided’ın Yeni Yaması DX12 Sorunlarını Düzeltiyor