Kategoriler

Farklı bir tasarım arayanlar için | TCL 10L İncelemesi

Orta sınıf akıllı telefonlar, sahip oldukları özellikler bakımından, kullanıcıların, beklentiler listesinde yer alan tatlı noktalardan birine, ulaşmayı hedefleyerek tek kalemde cezbetmeye çalışırlar. Kimisi performans, kimisi ekran, kimisi kamera, kimisi ise tasarım yönlerinin en az birinden iddialı bir iş çıkartmalıdır. Bu yüzden bu segmente mensup cihazları incelerken de ister istemez biz de bu sivrilen yönlerin üstünde durmayı tercih ediyoruz. Peki akıllı telefon piyasasının yeni aktörü TCL’nin bir sonraki orta seviye telefonu olan 10L modeli hangi noktaya parmak basıyor?

Hadi gelin hep birlikte bu sorunun cevabını arayalım.

TCL 10L kutusundan 10watt’lık ve boyut itibariyle ufak bir şarj adaptörü, usb tip c şarj kablosu ve TCL’nin marka ismine vurgu yapan tasarım detaylarıyla süslenmiş şeffaf ve plastik bir kılıf çıkıyor. 

Cihazı elimize alıp tasarım detaylarına geçtiğimizde ise; arka kısmın pürüzsüz ve parlak bir sert plastik materyalden imal edilmiş olduğunu görüyoruz. 

Dörtlü ve yan yana olan kamera dizilimi telefonun en dikkat çekici kısmı diyebiliriz. Tüm kamera sensörleri yan yana gelecek şekilde sıralanmış ve bulundukları platform ufak bir çıkıntı yapmakta. Kamera modülünün sağ ve solda her iki yanına yerleştirilen flaşlar tasarımı tamamlıyorlar. Kabul etmek lazım; kamera kısmında ki bu tasarım detayı 10L’nin piyasada ki birçok telefondan daha farklı görünmesini sağlamış. Özellikle birbirine benzeyen arka tasarımlardan sıkılan kullanıcılar için hoş bir alternatif olması hedeflenmiş. Elinize aldığınızda malzeme kalitesinin gayet iyi olduğunu hissedebiliyorsunuz. Zannedilenin aksine sağlam bir telefon TCL 10L…

Görüntülenmeler:
113
İlgili Kategoriler
İncelemeler · Mobil İnceleme · Telefon · Video
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com