Kategoriler

Horizon: Forbidden West’in Devam Oyunu Geliştirilecek

Horizon: Forbidden West Devam Oyunu

Guerilla Games, Aloy‘un bir sonraki maceradını doğruladı. Stüdyo, Horizon: Forbidden West‘in devam oyununu geliştirecek.

Resmi sitede yayınlanan ve Stüdyo Yönetmeni Angie Smets‘in ayrılışını duyuran bir gönderide, “Guerilla’yı parlak bir geleceğe yönlendirip, Aloy’un bir sonraki macerası ve heyecan verici çevrimiçi projemizle Horizon dünyasını genişletirken yeni liderliğimize güvenimiz tam.” denildi.

Eurogamer‘in haberine göre; Smets, Guerrilla Games‘te yaklaşık 20 yıl çalıştıktan sonra PlayStation Studios‘ta geliştirme stratejisi başkanlığına terfi etti. Gelecekteki Horizon oyunları ise artık ortak stüdyo yönetmenleri Joel Eschler, Hella Schmidt ve Jan-Bart van Beek liderliğinde geliştirilecek.

Devam oyununa gelince; stüdyonun Kreatif Yönetmeni Mathijs de Jonge daha önce Horizon: Forbidden West‘teki olayların, olası bir 3. oyun için bazı önemli olay örgüsü noktaları oluşturduğunu belirterek potansiyel üçlemeden bahsetmişti. Jonge geçen yıl, “Horizon gerçekten gizemle ilgili; hikayelerimizin her biri, hem eski dünyadaki hem de günümüzdeki gizemleri ortaya çıkarmakla ilgiliydi. Aslında, yeni hikâyeler geliştirmek ve halihazırda oluşturduklarımızdan yeni gizemler yaratmak için yararlanabileceğimiz pek çok arka plan var.” açıklamasını yapmıştı.

Stüdyo aynı zamanda yepyeni bir karakter kadrosu ve ‘benzersiz stilize bir görünüm’ ile çevrimiçi çok oyunculu bir oyun geliştiriyor. Öte yandan, Guerrilla Games‘in Horizon: Call of the Mountain‘ı bu yılın başlarında bir PlayStation VR2 oyunu olarak yayınlandı. Ayrıca Aloy‘un, Umbrella Academy Yönetmeni Steve Blackman‘ın başında olduğu bir distopik mecha-dinozor evrende geçen Netflix dizisinin başrolünde olacağı da onaylandı.

Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC‘nin de 19 Nisan‘da PlayStation 5‘e çıktığını hatırlatalım.

Ubisoft, Far Cry 6 ve Üç Yeni Oyunu Daha Steam’e Getiriyor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com