Kategoriler

Mortal Kombat 1 Stres Testi için Kayıtlar Açıldı

Mortal Kombat 1 Stres Testi

NetherRealm Studios, oyunun Eylül ayındaki lansmanı öncesinde konsollar için Mortal Kombat 1 stres testi kayıtlarını başlattı.

Mayıs ayında Mortal Kombat 1, NetherRealm‘in Ateş Tanrısı Liu Kang tarafından yaratılan yeniden doğmuş bir evrende geçen bir tür yeniden başlatma olduğunu doğrulayarak gerçek tanıtımını yapmıştı. Geliştirici NetherRealm Games ve yayıncı Warner Bros. Games‘in, oyunculara oyunun sınırlı bir kısmını denemeleri için birkaç fırsat sunacak. Mortal Kombat 1 için ön sipariş verenler Ağustos ayında gerçekleşecek bir beta testine katılabilecek, ayrıca yeni duyurulan bir online stres testi de yolda.

NetherRealm‘in SSS sayfasında açıklandığı üzere; stres testi Avrupa, Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Brezilya‘daki PS5 ve Xbox Series X/S oyuncularıyla sınırlı olacak. Stres testiyle amaç ise online altyapıyı zorlamak ve oyunun lansmanından önce olası sorunları belirlemek. Stres testinin 1’e 1 online çok oyunculu modun yanı sıra AI rakiplere karşı sınırlı bir tek oyunculu Classic Towers modu içereceği belirtiliyor.

Serinin hayranları yeni Mortal Kombat 1 oyununun online stres testi için buradan kayıt yaptırabilecek. Stres testine katılmak isteyenlerin Warner Bros Games hesabı edinmeleri ve ardından kayıt sayfası aracılığıyla katılmak için kaydolmaları gerekecek. Warner Bros. katılımın sınırlı olduğunu ve başarılı oyuncuların rastgele seçileceğini duyurdu.

Öte yandan Mortal Kombat 1, 19 Eylül‘de Xbox Series X/S, PlayStation 5, PC ve Nintendo Switch için satışa sunulacak.

Diablo IV İncelemesi

Görüntülenmeler:
106
İlgili Kategoriler
Konsol · Oyun Haberleri · PC
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com