Kategoriler

Star Wars Outlaws’dan 10 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Star Wars Outlaws

Microsoft‘un Xbox Games Showcase‘i sırasında ilk görüntülerini izlediğimiz Star Wars Outlaws oyununun oynanış videosu da yayınlandı. Ubisoft Forward 2023 etkinliğinde paylaşılan 10 dakikalık oynanış videosu Star Wars Outlaws‘a detaylı bir bakış atmamızı sağladı.

Uzun video, oyunun ana karakteri Kay Vess ve güvenilir Merquaal yoldaşı Nix‘in, Toshara gezegenindeki bir suç örgütü tesisinde gizlice ilerlemesiyle başlıyor. Kay fark edildikten sonra düşmanları etkisiz hale getirmekle ilgilenirken, sevimli Nix‘i dikkat dağıtması, saldırması ya da bir düğmeye basması için yönlendirebiliyor. Nix, Kay‘in kullanması için düşmanlar tarafından düşürülen blaster silahlarını da geri alabiliyor, ancak sınırlı mühimmatla geldikleri görülüyor.

Kay, gezegende hızlı aracıyla yol alıp düşmandan kaçarken, Trailblazer adlı gemisiyle uzayda savaş düzenine girebiliyor, fırsat bulduğunda da galaksinin başka köşesine kaçabiliyor. Videoda Kay, Nix ve droid ND-5‘ı birçok farklı gezegende, yeni maceralara atılırken görüyoruz.

Massive Entertainment‘ın öncülüğünde, Snowdrop motoru ile geliştirilen Star Wars Outlaws, 2024 yılında PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC‘de satışa sunulacak.

Avatar: Frontiers of Pandora’dan Duyuru ve Genel Bakış Fragmanı

Görüntülenmeler:
78
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com