Kategoriler

Pinokyo’nun Korkunç Macerası Lies of P’den Oynanış Videosu Geldi

Lies of P

Neowiz ve Round8 Studio, Pinokyo masalını karanlıklara sürükleyen Lies of P oyunundan 9 dakikalık oynanış videosu yayınladı. Lies of P‘nin oyuna giriş niteliğindeki videosu; tür, ortamın ilham kaynakları, hikaye ve karakterler gibi temel konularla başlayıp, oynanış sistemleri ve mekanikler gibi konularla devam ediyor.

Fromsoftware‘in ‘Soulsborne‘ oyunlarına benzeyen Lies of P‘de, oyuncuların çeşitli silahların bıçaklarını ve kabzalarını karıştırıp eşleştirmesine olanak tanıyan silah montaj sistemi, her silaha eklenen benzersiz yetenekler olan Fable Arts ve farklı mekanik kolları güçlü efektlerle donatarak yeni oyun tarzlarının kilidini açan Legion Arms bulunuyor.

“Yalanlarla Dolu Bir Dünyada Kimseye Güvenilemez”

Neowiz’in açıklamasına göre oyunun konusu ise şöyle:

“Pinokyo’nun tanıdık hikayesinden esinlenen Lies of P, karanlık, Belle Époque esintili Krat şehrinde geçen Souls benzeri bir aksiyon oyunudur. Bir zamanlar güzel bir şehir olan Krat, ölümcül kuklaların ve bir vebanın ülkeyi kasıp kavurmasıyla yaşayan bir kabusa dönüşmüştür. Geppetto’yu bulmak ve sonunda insan olmak için amansız yolculuğunda şehirde savaşmak zorunda olan bir kukla olan P olarak oynayın. Lies of P, gerilim dolu zarif bir dünya, derin savaş ve karakter özelleştirme sistemleri ve ne kadar çok yalan söylenirse P’nin o kadar insan olacağı ilginç anlatı seçenekleriyle sürükleyici bir hikaye sunuyor.”

Kısa süre önce uzun bir demosu yayınlanan Lies of P, 19 Eylül‘de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek.

Ubisoft Forward 2023’te Duyurulan Tüm Oyunlar

Görüntülenmeler:
82
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com