Kategoriler

Rockstar Games Kurucu Ortağı Dan Houser, Yeni Stüdyosu ile Oyuna Dönüyor

Absurd Ventures

Rockstar Games‘in kurucu ortağı ve Grand Theft Autio (GTA) yazarı Dan Houser, Absurd Ventures adlı stüdyoyu kurduğunu duyurdu.

Geoff Keighley‘nin aktardığı bilgilere göre; Dan Houser‘in yeni stüdyosu Absurd Ventures; canlı aksiyon ve animasyon, video oyunları ve kitaplar, grafik romanlar ve senaryolu podcast’ler gibi diğer interaktif içerikler üretmek için mecra gözetmeksizin dünyalar inşa edecek, karakterler yaratacak ve hikayeler yazacak.

Dan Houser, 1998 yılında kardeşi Sam ve diğer üç kişiyle birlikte Rockstar Games’i kurdu. Ancak 2020’nin başlarında Rockstar‘ın ana şirketi Take-Two Interactive, Houser‘ın şirketten istifa ettiğini açıkladı. Houser, Rockstar Games‘in tarihinde kurucu ortak olmanın ötesinde büyük bir rol oynadı. Buna Grand Theft Auto oyunlarının neredeyse tamamında yazar olarak görev alması ve Red Dead Redemption 1 & 2 ve Red Dead Online‘ın baş yapımcılığını üstlenmesi de dahil olmak üzere serinin bugüne kadar piyasaya sürülen her oyununda yazar olarak görev yapması da dahil.

Dan Hauser

2021 yılından bu yana, Absurd Ventures in Games‘in Birleşik Krallık‘ta tescil edilmesinin ardından Dan Houser‘in yeni bir stüdyo kurduğu ima edilmiş ve stüdyoda yönetici olduğu belirtilmişti. O dönemde şirketle ilgili ayrıntılar çok azdı ve Absurd Games henüz ilk projesini duyurmadı. Ancak stüdyodan yakın zamanda daha fazla bilgi paylaşılması bekleniyor.

Gamer Arena ve Funverse Games, Güçlerini Hit and Boom eSpor Etkinliğinde Birleştiriyor

Görüntülenmeler:
108
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com