Kategoriler

Baldur’s Gate 3 için Ücretsiz Öncül Bir Oyun Geliyor

Blood in Baldur’s Gate

Geliştirici Larian, bu yılın en heyecan verici RPG oyunlarından biri olan Baldur’s Gate 3‘ün çıkışı öncesinde hayranlara öncül oyun sürprizi yaptı.

Parti tabanlı Dungeons & Dragons rol yapma oyunu Baldur’s Gate 3‘ün öncülü olarak sunulan Blood in Baldur’s Gate, beklenen oyundaki olaylardan 15 yıl öncesinde geçiyor. Acımasız bir katliamın ardından şehrin sokakları kana bulanıyor ve cinayeti kimin işlediğinin bulunması gerek.

Oyunda Baldur’s Gate haritası, soruşturma hakkında bilgiler ve Lower City‘den gelen son haberlerin yer aldığı izlenebilir bir dava dosyası bulunuyor. Tamamen topluluk etkileşimi ve oylamalarla yürütülen bu online RPG’de oyuncular haritanın etrafındaki ipuçlarına bakıp, soruşturmanın gidişatını şekillendirmek için oylarını kullanabilecek. En çok oyu alan bölge bir sonraki hafta içi keşfedilebilir olacak.

Larian, önümüzdeki üç hafta boyunca oyunculardan bu korkunç suçu çözmesini istiyor. Baldur’s Gate‘in tüyler ürpertici cinayet gizemi Blood‘ı çözümüne katılmak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Steam Next Fest: Haziran 2023 Başladı

Görüntülenmeler:
74
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com