Kategoriler

Super Mario RPG Remake, Sonbaharda Switch’e Geliyor

Super Mario RPG Remake

Nintendo, sevilen SNES oyunu Super Mario RPG’nin yeniden geliştirileceğini duyurdu.

Nintendo Direct 2023 etkinliğindeki duyuruya göre, sıra tabanlı Super Mario RPG yepyeni grafiklerle 17 Kasım 2023‘te piyasaya çıkacak.

Nintendo, “İlk kez Super NES’te yayınlanan Super Mario RPG yeni grafiklerle elden geçirildi. Mario, Bowser, Prenses Peach ve orijinal karakterler Mallow ve Geno ile kıvrımlar, dönüşler ve hazinelerle dolu bir RPG’ye katılın. Mario, yedi yıldızı geri almak ve Star Road’u onarmak için, Smithy Gang olarak bilinen güçle yüzleşmek için müttefikleriyle birlikte çalışmalıdır. İster orijinal oyunu oynamış olun ister henüz bu yolculuğa çıkmamış olun, Super Mario serisinin ilk RPG’sinin bu Nintendo Switch versiyonuna dalabilirsiniz! Super Mario RPG Nintendo Switch için 17 Kasım’da piyasaya çıkıyor.” açıklamasında bulundu.

1996 tarihli orijinal oyun ilk Mario RPG oyunuydu. Yeniden yapım, modern Mario oyunlarıyla aynı sanat stilini kullanıyor.

Nintendo Direct sırasında oyun devinin, Luigi’s Mansion: Dark Moon‘un güncellenmiş bir versiyonu üzerinde çalıştığı da belirtildi. Luigi’s Mansion 3′ün başarısı göz önüne alındığında bu büyük bir sürpriz değil aslında. Luigi’s Mansion: Dark Moon yeniden yapımı önümüzdeki yıl çıkacak.

Dragonflight’ta Zaman Çatlakları Güncellemeleri Temmuz’da Çıkıyor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com