Kategoriler

Square Enix, Eski Oyunları Yeniden Düzenleyebilir

Square Enix Xenogears

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Final Fantasy Pixel Remaster‘ın başarısının ardından Square Enix‘in eski oyunlarını yeniden düzenleyebileceği ortaya çıktı.

Video Games Chronicle‘ın haberine göre; Square Enix‘in 43. Yıllık Hissedarlar Toplantısı Soru-Cevap bölümünde konuşan bir hissedar, “Final Fantasy I-VI Pixel Remaster iyi karşılandı. Diğer eski oyunları yeniden düzenleme planları var mı? Şahsen ben Xenogears’ı oynamak isterim” diye sordu. Square‘in yönetim kurulundan bir üye bu soruyu, “Yeni oyunlar hakkında bilgi paylaşmaktan kaçınacağız, ancak şirket içinde çeşitli fikirleri değerlendiriyoruz ve gelecek duyuruları dört gözle bekleyeceğinizi umuyoruz.” diye yanıtladı.

Bunun yanı sıra kurula, şirketin neden oyun sürümleri arasında emsallerine göre daha uzun boşluklar olduğu ve yönetim kurulunun gelecek büyük oyunlar için planlanan sürüm takvimi hakkındaki düşünceleri de soruldu. Buna gelen cevap, “Ayrıntılı konuşmaktan kaçınacağım, ancak şunu söyleyebilirim ki, büyük oyunların geliştirilmesinin zorluğu son derece yüksek hale geldiğinden ve bunun geliştirme teslim süreleri üzerinde de etkileri olduğundan, dahili geliştirme organizasyonumuzun güçlendirilmesinin faydalı olacağına inanıyoruz. Organizasyonumuzun bu şekilde güçlendirilmesinin sadece büyük oyunların değil, yeni yönetim ekibi altında yeni oyunların da geliştirilmesini teşvik edeceğini umuyoruz.” oldu.

Square Enix 2023 yılında şimdiye kadar Forspoken, Theatrhythm Final Bar Line, Octopath Traveler 1, Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo ve Final Fantasy 16‘yı piyasaya sürdü.

Şirketin önümüzdeki dönemde Dragon Quest: The Adventure of Dai – Infinity Strash, Star Ocean: The Second Story R ve Dragon Quest Monsters: The Dark Prince‘i çıkarması planlanıyor. Final Fantasy 7 Remake üçlemesinin bir sonraki oyunu olan Final Fantasy 7 Rebirth ise 2024’ün başlarında piyasaya sürülecek.

Battlefield 2042’den Yeni Sezon Etkinliği: Arkangel Directive

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com