Kategoriler

Assassin’s Creed Codename Red’in Çıkış Dönemi Sızmış Olabilir

Assassin's Creed Codename Red

Ubisoft‘un Assassin’s Creed Codename Red oyununa dair çıkış döneminin, yanlışlıkla açıklandığı iddia edildi.

Ubisoft Forward 2022 etkinliğinin ardından firma, önümüzdeki birkaç yıl içinde daha fazla Assassin’s Creed projesi geliştirmeye odaklanmıştı. Bu projeler arasında Assassin’s Creed Codename Red, serinin en ilgi çekici oyunlarından biri olacak gibi görünüyor ve muhtemelen hayranların oyuna göz atmak için uzun süre beklemesi gerekmeyecek.

Ubisoft resmi açıklamasında, Assassin’s Creed Codename Red‘in seri için en çok talep edilen feodal Japonya‘da geçeceğini belirtmişti. O zamandan bu yana oyun hakkında çok fazla ayrıntı paylaşılmadı ancak söylentiler Assassin’s Creed Codename Red’in biri samuray diğeri shinobi olmak üzere iki ana oynanabilir karaktere sahip olabileceği yönünde.

Gamerant‘in haberine göre; Access The Animus adlı Twitter hesabı, Ubisoft çalışanı Arisa Lagunzad‘a ait bir Linkedin gönderisinde yayıncının Japonya‘da 2024‘ün en büyük gişe rekortmeni üzerinde çalışacak bir ortak aradığından bahsedildiğini paylaştı. Lagunzad‘ın gönderisinin Japonca metninde 2024’ten bahsedilmemesi için düzenleme yapıldığı görülürken, çevirisinde Ubisoft‘un ‘Assassin’s Creed Codename Red oyunu için önümüzdeki yıl sponsor bir ortak’ aradığı belirtiliyor. Bu da Assassin’s Creed oyununun çıkış dönemini ima eden önceki söylentileri destekliyor.

Assassin’s Creed Codename Red‘in gerçek çıkış zamanının ne olacağını sadece zaman gösterecek elbette. Neyse ki, Assassin’s Creed Mirage Ekim ayında piyasaya çıkmaya hazırlanırken, hayranların Ubisoft‘un serinin bir sonraki oyununu deneyimlemek için daha fazla beklemesi gerekmeyecek.

Microsoft, FTC’ye Karşı Activision Blizzard Davasını Kazandı

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com