Kategoriler

Geoff Keighley, Gelecek Haftaki Gamescom ONL için Beklentileri Yükseltti

Gamescom 2023 ONL

Geoff Keighley, Gamescom 2023‘ün açılış gecesi canlı yayınında (Opening Night Live – ONL) yeni oyunlardan çok, daha önce açıklanan oyunlarla ilgili güncellemelere odaklanacaklarını söyledi.

VGC’ye açıklama yapan yaptığı Geoff Keighley, “Alan Wake 2 ve Black Myth Wukong gibi duyurulan birçok oyuna yeni bakışın yer alacağı heyecan verici bir gösteri olacak. Bu yılki ONL yepyeni projeleri duyurmaktan ziyade hayranlara önümüzdeki yıl çıkacak en büyük oyunlardan bazılarıyla ilgili güncellemeler sunacak.” dedi.

Bu arada Nintendo, dört yıl aradan sonra ilk kez Gamescom‘da boy gösterecek. Yani Super Mario Bros Wonder, Mario RPG‘nin yeniden yapımı ya da diğer oyunlarla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebileceğiz. Önümüzdeki ay çıkacak Mortal Kombat 1‘den de bir fragman beklemiyor değiliz. Star Wars Outlaws‘tan Starfield‘a ve Tekken 8‘e kadar bir dizi oyunu çıkacak olan Xbox, Bandai Namco, Ubisoft ve Embracer‘ı da etkinlikte göreceğiz.

Geçen yıl 2 saat süren yayında 35’in üzerinde oyun gösterilmişti ve 2023 için de benzer bir planda olacağı tahmin ediliyor. Keighley‘nin önümüzdeki 12 ay içinde çıkacak oyunlara odaklanılacağını söylemesiyle oyunların kapsamı Prince of Persia: The Lost Crown‘dan STALKER 2‘ye kadar genişletiyor. Lakin Sony bu yıl Gamescom‘a katılmayacağı için fuar sırasında Spider-Man‘den bir şey göremeyeceğiz.

Gamescom Almanya‘da düzenlenen bir etkinlik olsa da, Opening Night Live, The Game Awards tarafından gerçekleştiriliyor ve tüm dünyada dijital olarak yayınlanıyor. Bu özel yayını 22 Ağustos 2023 tarihinde  YouTube‘da TSİ 21.00’den itibaren izleyebilirsiniz.

Battlefield 2042: Redux Yapımcı Günlüğü Yayınlandı

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com