Kategoriler

Bethesda, Starfield Evreninin Kronolojik Tarihini Paylaştı

Starfield zaman çizelgesi

Çıkışına bir aydan az bir süre kalan Starfield video oyunu için heyecanlanan oyuncular, şimdiden bu muazzam evrenin tarihini öğrenebilecek. Bethesda, Starfield‘ın web sitesinde, insanlığın Mars‘a adım atmasından 2330’daki olaylara kadar en önemli anları ortaya koyan bir zaman çizelgesi paylaştı.

Son zamanların en çok beklenen video oyunu Starfield‘ın kronolojik tarihinde evrenle ilgili ilgi çekici detaylar yer alıyor. İnsanlar ilk kez 2050 yılında Mars‘a ulaştı ve 50 yıl sonra uzayda yaşamaya başladı. 2156 yılında Dünya‘dan 4,37 ışık yılı uzaklıktaki Alpha Centauri sistemine vardılar.

Bethesda‘nın bu bilimkurgu macerasında ayrıca; 2159 yılında The United Colonies‘in (UC) kurulduğunu öğreniyoruz. 2160’ta kurulan New Atlantis, 2161 yılında UC‘nin başkenti oldu. 2194 yılında The United Colonies, Narion sistemindeki Deepala‘nın yörüngesine Clinic adlı yıldız istasyonunu yerleştirdi. Narion sisteminin halkları UC‘den Clinic‘i kaldırmasını talep etti ve olaylar devam etti. Paylaşılan zaman çizelgesi 2328 yılına kadar uzanıyor. Starfield‘ın kronolojik tarihinin tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Son olarak Starfield‘ın 6 Eylül 2023 tarihinde yayınlanacağını hatırlatalım.

Battlefield 2042: Redux Yapımcı Günlüğü Yayınlandı

Görüntülenmeler:
90
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com