Kategoriler

Yerli Quicksand Oyununun Steam Sayfası Açıldı

Quicksand

İzmir’li bilgisayar oyun stüdyosu The Pack Studios, Ephesus ve Under the Moon gibi başarılı oyunlardan sonra, en yeni eseri Quicksand’i, Steam‘e getirdi. Bu heyecan verici üçüncü şahıs askeri-mafya tarzı lineer PC oyunu, benzersiz bir oyun deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Quicksand‘de oyuncular, savaşın pençesindeki Orta Doğu’da görev yapan bir Amerikan askerini canlandırıyor. Oyunun dokunaklı hikayesi, John Smith adındaki kahramanın ailesinin acımasızca teröristler tarafından kaçırılmasıyla başlıyor. Sevdiklerini bulup kurtarmak için kendi başına harekete geçen John Smith, terör, yolsuzluk ve mafya ittifaklarıyla dolu tehlikeli bir dünyada yol alıyor.

Quicksand’in Ana Özellikleri

  • Hikaye: Aşk, kayıp ve intikamla dolu etkileyici bir hikayeye dalın. John Smith’in yolculuğunu şekillendirecek hayati kararlar verin.
  • Yoğun Üçüncü Şahıs Aksiyon: Can alıcı çatışmalara katılın, geniş bir yelpazede etkileyici silah ve savaş taktiklerini kullanın.
  • Gerçekçi Orta Doğu Ortamı: Can alıcı pazar yerlerinden savaşla yıpranmış sokaklara kadar Orta Doğu’nun ruhunu yansıtan titizlikle hazırlanmış ortamları deneyimleyin.

Quicksand, Unreal Engine 5 üzerinde geliştiriliyor. Etkileyici grafikleri ve sürükleyici oynanışı ile dikkat çeken oyunun çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Geoff Keighley, Gelecek Haftaki Gamescom ONL için Beklentileri Yükseltti

Görüntülenmeler:
67
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com