Kategoriler

Yeni Bir God Of War Oyunu Projesi Ortaya Çıktı

Yeni God of War oyunu

Geliştirici Santa Monica Studio, geçtiğimiz sonbaharda çıkan ve Kratos ile Atreus‘la yeniden buluştuğumuz God of War Ragnarök‘un üzerinden yeteri kadar zaman geçtiğini düşünmüş olacak ki yeni bir oyunun hazırlıklarına başlamış bile. Santa Monica‘nın web sitesindeki yeni bir iş ilanına göre; stüdyo God of War ile ilgili bir proje geliştiriyor.

Projenin God of War Ragnarök için herhangi bir DLC‘den ziyade yepyeni bir oyun olduğunu stüdyonun iş ilanından anlaşılıyor. İlanda; duyurulmamış yeni bir oyun için karakter ve boss tasarımları konusunda deneyimli bir Combat Designer arandığı belirtiliyor.

The Gamer‘ın haberine göre; Santa Monica Studio bunun bir God of War projesi olduğunu açıkça belirtmese de, bu pozisyon için aranan şartlardan biri God of War (2018) ve God of War Ragnarök (2022) hakkında bilgi sahibi olunması. Bu iki oyun hakkında bilgi sahibi olması gereken birinin işe alınmasının, God of War serisi üzerinde çalışacakları anlamına geldiği varsayılıyor. Projeye alımın yeni başlaması nedeniyle de yeni God of War oyununu yakın zamanda beklememiz mümkün olmayacak.

Alan Wake 2 Oyununun Çıkış Tarihi Ertelendi

Görüntülenmeler:
98
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com