Kategoriler

NVIDIA, DLSS 3.5’i Tanıttı

NVidia DLSS 3.5

NVIDIA, ışın izli görüntülerin kalitesini artırmaya yönelik yeni bir özellik olan Ray Reconstruction‘ın eklendiği DLSS 3.5‘i duyurdu. Yalnızca RTX 40 serisi kartlarla çalışan DLSS 3‘ten farklı olarak DLSS 3.5, tüm RTX GPU’lar için kullanılabilir olacak.

Engadget‘in haberine göre; NVIDIA, Ray Reconstruction özelliği ile elle ayarlanan ‘denoiser’ları, örneklenen ışınlar arasında daha yüksek kaliteli pikseller üreten NVIDIA süper bilgisayar tarafından eğitilmiş bir yapay zeka ağıyla değiştireceğini söylüyor. Bu da yapay zeka sayesinde düşük çözünürlüklü dokuların daha iyi görünmesini sağlayacak ve potansiyel olarak daha iyi ışın izleme performansı getirecek. Paylaşılan görüntülerde Ray Reconstruction‘ın desteklenen oyunlarda daha keskin yansımalar ve dokular görülüyor.

Overdrive Modundaki Cyberpunk 2077, DLSS 3.5 ve Ray Reconstruction ile 108 fps’ye ulaşırken; DLSS 3 ile 100 fps’ye, DLSS 2 ile 63 fps’ye ve herhangi bir DLSS yardımı olmadan 20 fps’ye düşüyor. Cyberpunk 2077 ve genişleme paketi Phantom Liberty, Eylül ayında ilk DLSS 3.5 oyunu olacak. Onu Portal RTX ve Alan Wake 2 izleyecek. Detaylı bilgilerin verildiği yayın videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Half-Life 2 RTX: RTX Remix Project Duyuruldu

Görüntülenmeler:
145
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com