Kategoriler

Warhammer: Vermintide 2’de Sienna’yı Necromencer Olarak Oynayabileceğiz

Warhammer: Vermintide 2 Necromancer

Fatshark, Gamescom‘daki Into the Infinite Showcase‘de, Warhammer: Vermintide 2‘den Sienna için uzun zamandır beklenen dördüncü kariyer olan Necromancer‘ın 19 Ekim‘de Steam, Xbox One ve PlayStation 4’te yayınlanacağını duyurdu.

Sienna‘nın Necromancer kariyeri, ikiz kardeşi Sofia ile yaptığı bir dövüşten doğuyor ve ona ölüleri diriltmesini sağlayan yeni güçler ve yetenekler kazandırıyor. Bu güçlerin bir zamanların Bright Wizard‘ı tarafından tam olarak nasıl elde edildiği henüz açıklanmadı.

Vermintide 2 Baş Oyun Tasarımcısı Joakim Setterberg, yeni gelişme için, “Warhammer fantastik evrenindeki Necromancy’ye dayanan yeni bir oyun tarzıyla, Sienna için oyuncularımızı gerçekten şaşırtmak istedik. Beş yılı geride bırakmış olsak da Vermintide 2’ye, oyuncularımıza ve muhteşem topluluğumuza çok bağlıyız. Yeni kariyerin yanı sıra, bu yılın oyun içi etkinliklerini, daha fazla görevi, yeni oyun yöntemlerini geliştiriyoruz.” dedi.

2018 yılından bu yana beş ek macera haritası kampanyası, iki oyun modu genişletmesi ve dört yeni kariyer yayınlanan Warhammer: Vermintide 2 için gelecekte daha fazla içerik gelecek.

Gamescom Opening Night Live 2023’te Duyurulan Tüm Oyunlar

Görüntülenmeler:
92
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com