Kategoriler

Bloodborne Esintili Lies of P’nin 3 Sonu Olacak

Lies of P

Neowiz Games ve Round 8 Studio tarafından geliştirilen Souls benzeri Lies of P oyunu, tıpkı esinlendiği Bloodborne gibi üç farklı sona sahip olacak.

Gamescom 2023‘te IGN‘in sorularını yanıtlayan Lies of P Yönetmeni Ji-Won Choi, oyuncuların verdikleri kararlara bağlı olarak farklı sonlarla karşılaşacaklarını söyledi. Lies of P, tahmin edeceğiniz gibi bir yalan sistemini içeriyor ve oyuncuların oyun boyunca söyledikleri yalanların kapsamı, hangi sona ulaşacaklarını belirleyecek.

Choi ayrıca oyuncuların her bir sona ulaşmak için izleyecekleri belirgin hikaye yolları olmayacağını, bunun yerine oyuncuların kararlarının daha sonraya kadar ortaya çıkmayacak belirsiz sonuçları olacağını öne sürdü., “Oyundaki yalanlar sadece başkalarını kandırdığınız yalanlar değil, aynı zamanda başkalarını daha iyi hissettirmek için söylemeniz gereken beyaz yalanlar. Bir karar vermek için başkalarının duygularını anlamak zorundasınız, bu yüzden kullanıcıların oyunda bir insan olarak nasıl hissedeceklerini deneyimlemelerini istiyoruz ve bu sonda gösterilecek. Üç farklı son var ve hikayenin sonuna gelirseniz sizi bekleyen büyük bir sürpriz var.” dedi.

Ji-Won Choi ayrıca oyuncuların her bir sona ulaşmak için izleyecekleri belirgin hikaye yolları olmayacağını, bunun yerine oyuncuların kararlarının daha sonraya kadar ortaya çıkmayacak belirsiz sonuçları olacağını öne sürdü.

Lies of P oyununun 19 Eylül’de piyasaya sürüleceğini hatırlatalım. Oyunun Gamescom 2023‘te yayınlanan görüntülerini de aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

 

Xbox Game Pass, Starfield’ın Çıkışı Öncesinde 14 Günlük Deneme Sürümünü Kaldırdı

Görüntülenmeler:
132
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com