Kategoriler

Jean-Claude Van Damme, 30 Yıl Sonra Mortal Kombat 1’e Geldi!

Mortal Kombat 1 Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme, NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games‘in yayınladığı Mortal Kombat 1‘de görüldü.

Mortal Kombat‘ın ortak yaratıcısı Ed Boon, Hot Ones sunucusu Sean Evans‘ın konuğu oldu ve Mortal Kombat 1 hakkında konuştu. Boon, sohbet sırasında Johnny Cage‘in Jean-Claude Van Damme kostümünü ortaya çıkardı. Kostüm Van Damme‘ın 1988 yapımı Bloodsport filmindeki halini gösteriyor. Boon, “Van Damme’ı almayı daha önce birkaç kez denedik. Bu sefer piyango bize vurdu ve onu aldık. Sesi de elimizde ve Johnny Cage karakterinde gelecek.” dedi.

Jean-Claude Van Damme‘ı her zaman seriye dahil etme niyetinde olduğunu söyleyen Ed Boon, bunun video oyunu serisinin 90’ların başındaki ilk çıkışına kadar uzandığını belirtti: “Adamlarını aradık ve ‘Van Damme’ı temel alan bir oyun yapmak istiyoruz’ dedik. Yanıt alamadık. Yine de 20 yaşındaki bir grup hırslı programcıyı geri çevirdiği için ünlü film yıldızını suçlamıyorum. Hayalimiz nihayet hayata geçiyor. Bu yaşadığımız tam bir döngü anı.”

Boon, bu başarıyı Mortal Kombat‘ın son 30 yılda geçirdiği evrime bağlıyor. Ne de olsa bir zamanlar dört kişi tarafından yönetilen bir tutku projesi olarak başlayan Mortal Kombat, büyük bir yaratıcı operasyona ve kazançlı bir video oyunu serisine dönüştü: “Kapsam ilk oyundan 100 kat, belki de daha büyük diyebilirim.”

Diğer yandan Mortal Kombat 1; 19 Eylül‘de PS5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Ayrıca Steam ve Epic Games Store üzerinden PC‘de de satın alınabilecek.

Mortal Kombat 1, Premium Edition Oyuncuları için 5 Gün Erken Erişime Açılacak

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com