Kategoriler

Larian Studios, Baldur’s Gate 3’ten Sonraki Oyunu Üzerinde Çalışmaya Başladı

Baldur's Gate

Baldur’s Gate 3‘ün ağustos başındaki çıkışı oyuncular tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Oldukça beğenilen oyunun yamaları ve düzeltmeleri ile uğraşan Larian Studios‘un bir yandan da başka bir oyuna odaklandığı bilgisi geldi. Larian Studios‘un kurucu ortağı Swen Vincke, çoktan yeni bir projeye geçtiğini ve kariyerinin Baldur’s Gate 3 ile olan bölümünü kapattığını söyledi.

Dungeons & Dragons YouTube kanalında Todd Kenreck ile yayına katılan Swen Vincke, Baldur’s Gate 3‘ün PlayStation 5 versiyonu piyasaya sürüldüğünden beri bir sonraki oyunla meşgul olduğunu açıkladı. Farklı bir ekibin yamalar ve güncellemeler üzerinde çalışmaya devam edeceğini ifade eden Vincke, “Bir sonraki oyunla meşgulüm. Aslında bana sormak için doğru zaman çünkü dün sabah Quebec’teydim. PS5 versiyonu gönderiliyor, yani işim bitti. Bir sonraki oyuna geçeceğim, diğer ekip yamalar ve diğer şeyler üzerinde çalışıyor olacak, ama kişisel olarak benim için bu yaratıcı yol artık bitti. Bu bölümü kapatıyorum.” dedi.

Öte yandan Vincke, bir sonraki oyunun ne olabileceği hakkında bilgi vermedi. İlham kaynaklarının neler olduğu sorulduğunda gizemli bir şekilde, “Orada gerçekten iyi birkaç şey var” demeyi tercih etti. Larian‘ın bir sonraki oyununun, Baldur’s Gate 3‘ün Dungeons & Dragons‘a dayanması gibi, bir tür mevcut esere odaklanması muhtemel görünüyor. Vincke ayrıca fantastik ve bilimkurgunun kişisel olarak en çok ilgi duyduğu iki tür olduğunu söylüyor. Stüdyonun Baldur’s Gate 3‘ten sonra ortaya nasıl bir oyun çıkaracaklarını bekleyip göreceğiz.

Sorun Çözüldü! Baldur’s Gate 3, Bu Yıl Xbox’a da Çıkacak

Görüntülenmeler:
93
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com