Kategoriler

Baldur’s Gate 3’ün Tam Sürümü Bu Ay Mac’lere Geliyor

Baldur's Gate 3

Kısa süre önce çıkmasına rağmen 2023’ün en beğenilen oyunları arasında ilk sıralara tırmanan Baldur’s Gate 3‘ü bilgisayarlarında oynamak isteyen Mac kullanıcılarının fazla beklemesi ne gerek kalmadı.

Larian Studios, Baldur’s Gate 3‘ün tam sürümünün 21 Eylül‘de Mac için hazır olacağını açıkladı. Oyun, işletim sistemi için bir süredir mevcut ancak bu sınırlı, erken erişim sürümü. Yani Mac kullanıcıları oyunun yalnızca ilk bölümünü oynayabiliyor ve Larian‘ın daha önce ‘yaklaşık 25 saatlik bağımsız içerik’ olarak tanımladığı bölümden daha ileri gidemiyor. Neyseki Mac oyuncuları bir hafta sonra üçüncü perdede sırlar ortaya çıkana kadar oynamaya devam edebilecekler.

Baldur’s Gate III, 3 Ağustos‘ta Windows PC‘ler için, bu ayın başlarında da PlayStation 5 konsollar için çıktı. Larian Studios, Gamescom‘da Microsoft Gaming CEO’su Phil Spencer‘dan, oyunu Series S için bölünmüş ekran işlevi olmadan, ancak Steam ve iki Xbox konsolu arasında çapraz kaydetmeyle yayınlama izni kopardı. Baldur’s Gate III‘ün Xbox versiyonunun henüz kesin bir çıkış tarihi yok, ancak geliştirici çalışmalarını sürdürüyor.

Mortal Kombat 1 Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Görüntülenmeler:
85
İlgili etiketler:
· · · · ·
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com