Kategoriler

Minecraft 15 Yılda 300 Milyon Adet Sattı

Minecraft Live 2023

Önümüzdeki yıl 15 yılını geride bırakacak olan Minecraft‘ın şu ana kadar 300 milyondan fazla kopya sattığı açıklandı. 2020‘de 200 milyon sınırını aşan oyun efsanesiyle ilgili son gelişmeler Minecraft Live 2023‘te paylaşıldı.

Her daim satış listelerinin zirvesinde yer alan, yayın ve içerik platformlarında popülerliğini koruyan Minecraft‘ın satış rakamı 300 milyonu geçti. Minecraft Live 2023‘te; Mojang‘ın, 15. yıldönümü sebebiyle 2024‘te Minecraft için bir yıl boyunca sürecek etkinlikler düzenleyeceğini de öğrendik.

Mojang Marka Geliştirme Başkanı Kayleen Walters yaptığı açıklamada, “15. yılımızı kutlarken, Minecraft olarak tutkulu topluluğumuza minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz. Bu dünyanın olağanüstü bir şeye dönüşmesine yardımcı olan, topluluğumuzun yaratıcılığı ve özverisidir. Dönüm noktası yılına başlarken, katkılarınızı, hikayelerinizi ve maceralarınızı onurlandırmak ve kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Birlikte ürettiğimiz, inşa ettiğimiz ve keşfettiğimiz 15 muhteşem yıl için teşekkür ederiz. 2024’te daha fazla güncelleme ve sürpriz için bizi izlemeye devam edin!” dedi.

Minecraft Live‘da ayrıca yeni Star Wars: Path of the Jedi DLC‘si ve Planet Earth DLC‘sinin de geliştirme aşamasında olduğu ve sırasıyla 7 Kasım ve gelecek yılın başlarında satışa sunulacağı duyuruldu. Bir saatten fazla süren yayının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

TV Gibi Monitör! AOC Agon AG325QZN İncelemesi

 

Görüntülenmeler:
135
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com