Kategoriler

Lies of P Bir Aydan Kısa Sürede 1 Milyon Satışa Ulaştı

Lies of P

Neowiz, Pinokyo temalı ‘soulslike‘ oyunu Lies of P‘nin piyasaya sürüldükten sonraki bir ay içinde 1 milyon adet sattığını duyurdu. 18 Eylül’de yayınlanan oyun, PlayStation ve Xbox konsollarının yanı sıra PC’ye de gelmekle birlikte Xbox Game Pass‘e de çıktı. Geliştirici firmadan yapılan açıklamada, “Tüm Krat vatandaşlarına en içten şükranlarımızı sunarız. Bize yardım eden ve eşlik eden herkese teşekkür eder, gelecekteki yolculuklarımıza da katılmanızı dileriz.” denildi.

Lies of P Oyun Direktörü Jiwon Choi de şunları söyledi: “Şu ana kadar aldığımız tepkiler inanılmazdı ve bir milyondan fazla oyuncunun Krat’ta yolculuğa çıkmış olmasından dolayı minnettarız. Aynı şekilde, Lies of P için gelecekte neler olacağı konusunda da heyecanlıyız ve doğru zaman geldiğinde daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Neowiz Eş CEO’su Seungchul Kim‘in yorumu ise, “Lies of P için bu inanılmaz dönüm noktası, Kore konsol oyunlarının küresel sahnedeki potansiyelini kanıtlıyor. Lies of P projesi Neowiz ve Round8 Studio için zorlu bir çabaydı ve bu oyunla başardıklarımızdan büyük gurur duyuyoruz.” oldu.

Fall of the Lich King, Wrath Classic’te Yayınlandı

Görüntülenmeler:
73
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com