Kategoriler

Konami, Daha Fazla Silent Hill Remake Projesi Üzerinde Çalışıyor

Silent Hill remake

Konami, 2023 yılının 3. çeyreğini değerlendirdiği mali raporda, yepyeni Silent Hill yeniden yapımının yolda olduğunu belirtti.

Kazanç raporunun bir bölümünde gelecekteki projeler hakkında bir güncelleme yapan Konami, bunların arasında daha çok Silent Hill oyununa yer verdi. Raporda, “…Devam eden çalışmalara gelince, Metal Gear serisinin en sevilen oyunlarından biri olan Metal Gear Solid 3: Snake Eater’ın hikayesini, karakterlerini ve oyun tasarımını aslına sadık kalarak yeniden yaratan ve grafik stilini mevcut nesil için modern grafiklerle güncelleyen Metal Gear Solid Δ: Snake Eater üzerinde özenle çalışıyoruz. Snake Eater’ın yanı sıra psikolojik korku oyunu olarak popülerlik kazanan Silent Hill serisinin yeniden yapımları ve tamamen yeni oyunları üzerinde de çalışıyoruz.” denildi.

Konami ile iş birliği yapan Bloober Team stüdyosu şu anda Silent Hill 2‘nin yeniden yapımı üzerinde çalışıyor. Oyun için henüz bir çıkış tarihi açıklanmasa da, 2024’ün başlarında yayınlanabileceğine dair beklentiler var. Öte yandan bir başka Silent Hill projesi olan interaktif yayın dizisi Silent Hill: Ascension‘ın bu haftanın başlarında yayınlandığını belirtelim. Silent Hill F ve Silent Hill Townfall gibi serinin diğer oyunları da halen geliştirme aşamasında bulunuyor.

Yüzüklerin Efendisi’ni Seven Kaçırmasın! The Lord of the Rings: Return to Moria İncelemesi

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com