Kategoriler

Prince of Persia: The Lost Crown’a Demosuyla Hazırlanın

Prince of Persia The Lost Crown'a Demosuyla Hazırlanın

Ubisoft, Prince of Persia: The Lost Crown‘ın demosunu oyuncularla paylaştı. Ücretsiz demo, oyuncuların Ubisoft Montpellier tarafından yaratılan ve mitolojik bir Pers dünyasında geçen yeni aksiyon-macera platform oyunu Prince of Persia: The Lost Crown‘ı denemelerine olanak tanıyacak.

Bu özel demo, 18 Ocak’ta Qaf Dağı’nın derinliklerine dalmadan önce Prince of Persia: The Lost Crown‘da onları bekleyen destansı yolculuğa ilk bakışı sunuyor. Demo, hikayeyi bozmadan ana oynanış özelliklerini göstermek için zaman güçlerinin ve tılsımların erken kilitlerinin açıldığı, oyundan özenle seçilmiş bölümleri içeriyor.

Prince of Persia: The Lost Crown demosundaki bazı içerikler nihai oyundan farklılık gösterecek. Demo Nintendo Switch™, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S ve Xbox One‘ın yanı sıra Epic Games Store ve Ubisoft Store aracılığıyla Windows PC‘de dijital olarak mevcut.

Oyunun kendisi ise 18 Ocak 2024‘te Nintendo Switch™, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S ve Xbox One‘da, Amazon Luna‘da ve Epic Games Store ve Ubisoft Store aracılığıyla Windows PC‘de yayınlanacak. Oyuncular ayrıca PC, Xbox ve Amazon Luna‘da Ubisoft+‘a abone olabilecek ve oyunu ilk günden oynayabilecek. Oyuncular ayrıca Deluxe Edition‘ı satın alarak 15 Ocak‘tan itibaren oyuna daha erken erişebilecekler.

İptal Edilen Portal 64 Demake’in Yaratıcısı Nedenleri Anlattı

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com