Kategoriler

HUAWEI GoPaint Çizim Yarışması Başvuruları Başladı

HUAWEI GoPaint Çizim Yarışması Başvuruları Başladı

HUAWEI GoPaint Çizim Yarışması, sanatseverleri dijital fırçalarını ellerine alıp yaratıcılıklarını sergilemeye davet ediyor. Ödüller arasında HUAWEI MatePad Pro 13.2 gibi etkileyici cihazlar bulunuyor.

Sanatın Dijital Yolculuğu

HUAWEI GoPaint Çizgini Konuştur Ödüllü Çizim Yarışması, Huawei tabletleri ile keyifli yaratıcılık özellikleri sunuyor. Global katılımcıları ‘Güzellik Yaratma’ konseptiyle buluşturmayı hedefleyen etkinlik, sanatın gücünü vurgulamayı amaçlıyor.

Ödüller

HUAWEI GoPaint, yaratıcı düşünenlere özel ödüller sunuyor. Genel kazanan HUAWEI MatePad Pro 13.2’nin sahibi olurken, kategori birincileri ve ikincileri de çeşitli HUAWEI tabletleri ile ödüllendirilecek. Katılımcılara dijital sanat deneyimini zirveye taşıyan bu ödüller, yaratıcı ruhu daha da ateşliyor.

Katılım Bilgileri

HUAWEI GoPaint Çizim Yarışması‘na katılmak için, eserlerinizi 29 Şubat 2024 Türkiye Saatiyle 24.00’ten önce My HUAWEI uygulaması veya HUAWEI Community sayfası üzerinden gönderebilirsiniz.

Kültür, Şehir ve Karakterler

Yarışma, kültür, şehir ve karakter olmak üzere üç kavramsal kategoriden oluşuyor. Sanatçılar, bu konseptlere kendi bakış açılarından yaratıcı bir dokunuş katarken, eserlerini 300 dpi çözünürlükte ve 20 MB’ı geçmeyecek şekilde göndermelidirler.

Bigg Cube Incubation Genç Girişimcileri Bekliyor

Görüntülenmeler:
537
İlgili Kategoriler
Mobil · Tablet
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com