Kategoriler

Warhammer 40,000: Darktide Secrets of the Machine God Güncellemesi Çıktı

Warhammer 40,000 Darktide Secrets of the Machine God Güncellemesi Çıktı

Fatshark, Warhammer 40,000: Darktide için en son ücretsiz güncellemesi olan Warhammer 40,000: Darktide Secrets of the Machine God‘ı PC (Steam ve Microsoft Store) ve Xbox’ta yayınladı. Güncellemeyle ilgili iki yeni fragman da paylaşıldı.

Warhammer 40,000: Darktide‘ın son ücretsiz güncellemesi yeni bir görev, yeni silah türleri ve silah aksesuarları barındırıyor.

Warhammer 40,000: Darktide Secrets of the Machine God İçeriğinde Neler Var?

Yeni Görev

Clandestium Gloriana: Oyuncular donmuş bir ortamı keşfedecek, görevde saldırı ekibine eşlik eden gizemli bir görev vereni görecek ve yeni bir değişken görev sonu etkinliği keşfedecek.

Yeni silah türleri ve işaretleri

Godwyn-Branx Desenli Bolt Tabanca: İkonik bir Warhammer 40.000 silahı, mobil ve bir saldırıya öncülük etmek için mükemmel.

İki Elli Kazmalar: Ogryn’lerin ilk iki elli silahı! Vahşeti ve gücü yeni bir seviyeye taşıyor (Branx Mk Ia Delver’ın Kazması, Borovian Mk III Delver’ın Kazması, Karsolas Mk II Delver’ın Kazması).

Shockmauls: Mükemmel Warhammer 40.000 isyan teçhizatı – düşmanları sersemleten ve onlara şok durumu ekleyen elektrikli bir silah (Agni Mk Ia Şok Maul, Indignatus Mk III Şok Maul).

Ironhelm ‘Hacker’ Mk IV Saldırı Tüfeği: Yoğun hasar veren çok yakın menzilli ve acımasız bir av tüfeği.

Konsol Savaşları Tarihine Yolculuk: Atari 50’ye 39 Yeni Oyun Daha Ekleniyor

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com