Kategoriler

Kağıt Matlığında Yeni MatePad 11.5S Satışa Çıkarıldı

Kağıt Matlığında Yeni MatePad 11.5S Satışa Çıkarıldı

Huawei, ekran teknolojilerinde çığır açacak yeni MatePad 11.5S tabletini Türkiye’de siparişe açtı. Gelişmiş teknik özellikleri ve inovatif teknolojileri ile dikkat çeken bu yeni tablet, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Özellikle ekranında kullanılan yansıma önleyici PaperMatte teknolojisi ile göz sağlığınızı koruyarak çarpıcı bir görüntü kalitesi sunuyor.

Huawei MatePad 11.5S, modern kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. Tabletin 11,5 inç ekranı, 2800 x 1840 çözünürlükle net ve canlı görüntüler sunuyor. Bir de 144 Hz yenileme hızına sahip.

PaperMatte Ekran Özellikleri

MatePad 11.5S’in en dikkat çekici özelliği PaperMatte ekran teknolojisi. Bu teknoloji, ekrandaki ışık yansımalarını ve kırılmalarını azaltarak göz yorgunluğunu minimuma indiriyor ve kağıt benzeri bir okuma deneyimi sunuyor. Uzun süreli okuma ve yazma işlemleri için ideal çözüm olan PaperMatte, nano ölçekli parlama önleme teknolojisi, ışık yansımasını ve dağılımını yüzde 99 oranında ortadan kaldırıyor. Ayrıca, çoklu manyetron nano optik katmanlar, ekran yansımasını yüzde 60 azaltarak ekranı daha net hale getiriyor.

MatePad 11.5S Donanım ve Performansı

Huawei MatePad 11.5S, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile üstün performans ile geniş depolama kapasitesi sunuyor. 8800 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım, hızlı şarj desteği sayesinde de kısa sürede şarj imkanı veriyor. HarmonyOS 4.2 işletim sistemi ile akıcı ve sezgisel bir arayüz deneyimi bulunuyor. Diğer Huawei cihazları ile entegre edilebiliyorr.

MatePad 11.5S Kamera ve Ses Sistemi

MatePad 11.5S, 8 MP ön ve 13 MP arka kameraya sahip. Bu kameralar yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekim imkanı sunuyor. Tabletin dört hoparlörlü ses sistemi ise zengin ve güçlü bir ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca, Huawei NearLink M-Pencil desteği ile yaratıcı ve profesyonel çalışmalar için de kullanılabilir.

MatePad 11.5S Fiyat Seçenekleri

Uzay grisi rengi satışa çıkan MatePad 11.5S tablet, 16.999 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuldu. Bu fiyata tabletin 6.998 TL değerindeki manyetik klavyesi ile 3. Nesil NearLink destekli M-Pencil’ı, 1.999 TL değerinde Uzatılmış Ekran Hasarı Garantisi de dahil. Ayrıca AMP115SPR kupon kodu kullanıldığında 600 TL daha ek indirim yapılıyor.

PaperMatte Teknolojili Huawei MatePad 11.5S Ön Satışa Çıktı

Görüntülenmeler:
558
İlgili Kategoriler
Aksesuar · Mobil · Tablet
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com