Kategoriler

Bir Star Wars Outlaws Gezegeni Ne Kadar Büyük Olacak?

Bir Star Wars Outlaws Gezegeni Ne Kadar Büyük Olacak?

Ubisoft, oyuncuların iştahını kabartan Star Wars Outlaws hakkındaki son açıklamasıyla oyun evrenlerini keşfetmeyi sevenleri mest etmeyi başardı.

Şu ana kadar uzay geminizle aralarında uçabileceğiniz beş keşfedilebilir gezegeni açıklayan oyun devinden Kreatif Yönetmen Julian Gerighty, ziyaret edeceğimiz Toshara adlı ilk gezegenin, Assassin’s Creed Valhalla ya da The Witcher 3‘teki bir attan biraz daha hızlı hareket ettiği düşünülen speeder bike ile ‘durmaksızın dört ya da beş dakika’ sürdüğünü söyledi. Gerighty, ‘Kulağa çok gibi gelmiyor ama bir kez kendinizi kaptırdığınızda bu oldukça büyük bir miktar ve her zaman dikkatiniz dağılacak’ demeyi de ihmal etmedi. Outlaws için bir karşılaştırma yapan Julian Gerighty, Toshara gezegeninin, Assassin’s Creed Odyssey haritasındaki iki ya da üçü bölgenin toplamı kadar olduğunu belirtti.

Oyundaki diğer gezegenlerden Tatooine elbette ki daha büyük olacak, çoğunlukla kum olduğu düşünüldüğünde bu çok normal zaten. Orman gezegeni Akiva ise Toshara‘nın boyutuyla karşılaştırılabilecek gibi duruyor.

Oyun Yaşayan Dünya Sistemine Sahip Olacak

Oyun Yönetmeni Mathias Karlson, Outlaws’ın gezegenleri yayalar, hız araçları, İmparatorluk devriyeleri gibi faaliyetlerle dolduran ‘yaşayan dünya sistemlerine’ sahip olacağını söyledi.

Outlaws‘ın yan etkinlikleri için de stüdyo, ‘her iki, üç dakikada bir şeyler olacağını, bunun bir pusu veya İmparatorluğun bazı sivilleri tutuklaması veya bazı suç örgütleriyle çatışmaya girmesi olabileceğini’ hatta ‘çatışmaya girmek isteyip istememenin oyunculara bağlı olduğunu’ söyledi.

Massive Entertainment tarafından geliştirilen Star Wars Outlaw‘ın 30 Ağustos 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X ve Series S ile Microsoft Windows’a çıkacağını hatırlatalım.

2K Games Henüz Duyurulmamış Bir Yeniden Yapım Üzerinde Çalışıyor!

Görüntülenmeler:
670
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com