Kategoriler

Ghostface, T-1000 ve Conan Mortal Kombat 1’e Geliyor

Ghostface, T-1000 ve Conan Mortal Kombat 1'e Geliyor

Mortal Kombat 1, San Diego Comic-Con 2024‘te duyurulan Khaos Reigns DLC ile Ghostface, T-1000 ve Conan gibi efsanevi karakterleri kadrosuna ekliyor. Ghostface, Scream serisinden tanıdığımız görünümünü büyük ölçüde korurken, T-1000 karakteri Robert Patrick tarafından seslendirilecek. Conan ise Arnold Schwarzenegger‘in ikonik görüntüsüyle oyunda yer alacak.

NetherRealm Studios, bu yeni karakterlerin ilk görüntülerini ve oynanış videolarını etkinlikte paylaştı. Khaos Reigns DLC’si, 24 Eylül’de PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store) platformlarında dijital olarak piyasaya sürülecek.

Noob Saibot, Sektor ve Cyrax Geri Dönüyor

Khaos Reigns DLC’sinde tanıdık karakterler de yeni görünümleriyle yer alıyor. Noob Saibot, Sektor ve Cyrax, Mortal Kombat 1 evreninde yeniden tasarlanmış halleriyle geri dönüyor. Noob Saibot, Kaiji Tang tarafından seslendirilirken, Sektor ve Cyrax karakterlerinin seslendirmelerini sırasıyla Erika Ishii ve Enuka Okuma üstleniyor.

Yeni Tehdit: Titan Havik

Warner Bros. Games‘in yayınladığı hikaye özetine göre, Fire God Liu Kang‘in Yeni Barış Dönemi‘ni tehdit eden yeni bir tehlike, alternatif bir zaman çizelgesinden gelen acımasız Titan Havik tarafından yönetiliyor. Liu Kang, bu tehlikeyi yenmek için şampiyonlarını toplayarak düşmanlarına güvenmek zorunda kalacak.

Black State’in Steam Sayfası Yayında

Görüntülenmeler:
701
İlgili Kategoriler
Oyun Haberleri
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com