Kategoriler

Bilişim 500’de İlk 5’e Giren Biletinial Almanya Operasyonlarına Başladı

Bilişim 500'de İlk 5'e Giren Biletinial Almanya Operasyonlarına Başladı

Bilişim 500 Plus – Son 1 Yılda En Hızlı Büyüyen 10 şirket sıralamasında ilk 5’e giren Biletinial, büyük bir başarıya imza attı. Şirket, etkinlik, eğitim, müzik, opera-bale ve tiyatro gibi alanlarda geçen yılın aynı dönemine göre 4 katı bilet satışı gerçekleştirerek önemli bir büyüme kaydetti.

Almanya Operasyonları Başladı

Biletinial CEO’su Ulaş Uslu, Bilişim Muhabirleri Derneği (BMD) üyeleriyle bir araya gelerek şirketin büyüme stratejilerini paylaştı. Uslu, şirketin Almanya’da biletleme hizmetlerine başladığını ve uluslararası genişlemeyi hızlandırdığını belirtti. Bilişim 500 sıralamasında bir önceki yıla göre 87 basamak birden ilerleyerek 108. sıraya ulaştıklarını belirten Uslu, Türkiye Merkezli Üretim – Yazılım alanında ise 17. Sırada yer aldıklarını söyledi.

Yurtdışında Yazılım İhracatı

Uslu, Biletinial’ın yazılım ihracatına odaklandığını ve Türkiye’nin yazılım sektöründeki bağımlılığını azaltarak önemli bir alternatif sunduğunu ifade etti. Uslu, “Genç bir şirket olarak Türkiye’nin en büyük yazılım şirketlerinden biri olmayı başardık. Bu başarı ivmesi yukarı yönlü olarak devam edecek. Geldiğimiz noktada Türkiye’deki sinema salonlarının yüzde 60’ına, tiyatro salonlarının ise yüzde 80’ine hizmet veriyoruz. Voleybol federasyonu, Kültür Bakanlığı ve İBB başta olmak üzere pekçok şehir tiyatrosu ile münhasır çalışmalarımız da sürüyor. Bunun yanı sıra, yurtdışı ofislerimiz kanalı ile son yıllarda yazılım ihracatını yapmaya da başladık. Pazarın büyümesine odaklanan bir strateji ile yolumuza devam ediyoruz. Sürekli Deneyim öncelikli artan hizmet  kalitemiz, ve ekosistem içindeki kapsayıcılığımız ve , hizmet verdiğimiz müşterilerimiz için açtığımız paydaşlarımıza sunduğumuz farklı iş modelleri yeni büyüme alanları ve bize bu başarıyı getirdi. Bu başarının arka planında müşterilerimizin ihtiyaçlarını önceden belirleyip, bu ihtiyaçlara yönelik çözümler geliştirip yatırım yapmamızın yanı sıra merkezinde insan ve eğlence ekosisteminin ihtiyaçlarını çözmek olan teknoloji ve yazılım odaklı yatırımlarımız arka plandaki gücümüz yer alıyor.” dedi.

Teknolojik Yenilikler

Biletinial’ı farklı kılan temel unsurun pazarın büyümesi için başta teknoloji gücü olmak üzere farklı fark yaratan katma değerler sunuyor olmaları sunmaları olduğunu söyleyen Uslu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biletinial’ın sağladığı çözümlerle sinema ve tiyatro gibi merkezler gişe operasyonlarından kapı girişlerine, büfelerinden dijital ekranlarına, pazarlama ve müşteri yönetimi araçlarına kadar tüm operasyon ve iş süreçlerini tek merkezden online gerçek zamanlı ve bütünleşik bir şekilde yönetebiliyor. Biletinial bugün geldiği noktada biletleme konusunda faaliyet gösteren dünyadaki örneklerine göre, kendisine rakipsiz bir alan yaratmayı başaran bir girişim. Paydaşlarımız, sunduğumuz teknoloji paketimiz sayesinde bütünsel bir dijital dönüşüm süreci geçiriyorlar. Kendi alanlarında rekabetçi olmalarını sağlayan teknolojik çözüm paketimiz ve iş modelimiz bir bütün olarak teknolojik ihtiyaçlarını karşılayan ve 360 derece hizmet verebilen bir sistemi sunuyoruz. Bu iş yaklaşımı benzersiz. Bu benzersizlik de zaman içinde Biletinial’ı rakipsiz rekabette farklılaştırdı. Bu fark da bizi sektöre yön veren ve büyümesine katkı sağlayan en önemli oyunculardan biri konumundayız. Bu da bizlere ayrıca gurur veriyor. ”

Harvard İş Ortaklığı

Harvard Üniversitesi ile yapılan ortaklığa deyinen Uslu, “Geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yılda üst üste ikinci kez Harvard Üniversitesi ile yapılan ortak bir çalışmanın üst üste ikinci kez Türkiye’deki paydaşları arasında yer aldık. Bu çalışmada eğlenmek ile ilgili personalar yeniden oluşturuldu ve bu personalar için nasıl daha iyi bir eğlence deneyimi tasarlanabilir üzerine öneriler çıkarıldı. 2025 yılı içinde bu önerilerden birkaçının lansmanını yapıyor olacağız.” dedi.

Gamescom 2024 Açılış Gecesi’nde Hangi Oyunlar Duyuruldu? İşte videolu tam liste

 

Görüntülenmeler:
753
İlgili Kategoriler
Haber
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com