Kategoriler

JBL Tour Pro 3 ve Quantum Serisi Tanıtıldı

JBL Tour Pro 3 ve Quantum Serisi Tanıtıldı

JBL, hem müzikseverler hem de oyun tutkunları için yeniliklerle Gamescom 2024’e katılarak, JBL Tour Pro 3 True Wireless kulaklık modelini tanıttı. JBL Tour Pro 3, tasarımı, dokunmatik ekranlı Akıllı Şarj Kutusu ve JBL Spatial 360 ses teknolojisiyle dikkat çekiyor.

JBL Tour Pro 3 Özellikleri Neler?

Müziği derinlemesine hissetmenizi sağlamayı amaçlayan JBL Tour Pro 3’ün, dokunmatik ekranlı Akıllı Şarj Kutusu, Spotify’a doğrudan erişim ve aramaları kolayca kontrol edebilme özelliklerine sahip. TV’ye, spor salonundaki koşu bandındaki ekranlı cihazlara ya da uçak yolculuklarınızda koltuk arkasındaki ekranlara kablosuz olarak bağlanan kulaklık, AUX veya USB-C bağlantısı ile de pratik bir şekilde bağlantı sağlıyor. Auracast butonuyla izlediğiniz veya dinlediğiniz içeriği yakındaki cihazlarla paylaşmak da mümkün.

JBL, Gamescom 2024’te, en yeni JBL Quantum oyun ürünlerini de tanıttı. Ayrıca, Yeni Nesil Ses (NGA) Teknolojisi, oyun dünyasında çığır açmayı hedefliyor. Bu teknoloji, her ayrıntıyı sese dönüştürerek oyunculara gerçekliğin ötesinde bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Sony Çıkışından 2 Hafta Sonra Concord’u Kapatma Kararı aldı! Oyuncular Uçurumdan Atlayarak XP Kasıyor

Görüntülenmeler:
555
İlgili Kategoriler
Ekipman · Kulaklık
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com