Kategoriler

PlayStation State of Play’de hangi oyunlar tanıtıldı?

PlayStation State of Play'de hangi oyunlar tanıtıldı

PlayStation State of Play etkinliğinde PlayStation 5 hayranlarını sevindirecek birçok yeni duyuru ve güncelleme yapıldı. Beklenen devam oyunlarından yepyeni yapımlara kadar, etkinlikte öne çıkan tüm oyunlar ve detaylar burada!

Astro Bot DLC

Sevilen Astro Bot, bu sonbaharda ücretsiz bir DLC ile geri dönüyor. Bu genişleme paketi, beş yeni çevrimiçi hız koşusu seviyesi ve kurtarılacak 10 yeni bot içeriyor. Astro Bot hayranları için yeni ve zorlu bir macera kapıda!

The Midnight Walk

Lost in Random’un yaratıcıları MoonHood Studios, korkutucu bir atmosferde geçen yeni oyunları The Midnight Walk ile sahne aldı. Oyun, PlayStation 5 ve PS VR2 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Hell is Us

Bu doğaüstü temalı oyun, savaşın parçaladığı bir ülkede geçiyor. Oyun dünyasında insanlar dışında daha büyük tehditlerle karşılaşacak olan oyuncular, gerilim dolu bir maceraya atılacak. Hell is Us, yakında PlayStation 5’te olacak.

Metro Awakening VR

Dmitry Glukhovsky’nin Metro 2033 romanından uyarlanan bu VR oyunu, oyuncuları yeniden yeraltındaki korkunç yaratıklarla dolu dünyaya götürecek. Metro Awakening VR, 7 Kasım’da PS VR2 için çıkacak.

ArcheAge Chronicles

Yüksek fantezi dünyasında geçen bu oyun, devasa canavarlarla dolu bir dünyayı keşfetmenizi sağlıyor. ArcheAge Chronicles, 2025 yılında PlayStation 5’e gelecek.

Palworld

Palworld, bugün itibarıyla PlayStation 5’te oyuncularla buluştu. Bu yaratık yakalama ve savaşma oyununda rengarenk bir dünyada macera sizi bekliyor.

Lunar Remastered Collection

Klasik oyunlar Lunar Silver Star Story Complete ve Lunar 2 Eternal Blue Complete yenilenmiş grafikleri ve geniş ekran modu ile geri dönüyor. Bu koleksiyon, 2025 baharında PS4 ve PS5 için yayınlanacak.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Radical Reptiles DLC ile iki yeni karakter ekleniyor ve soundtrack’te ücretsiz bir remix yapılıyor. DLC, bugün itibarıyla PS4 ve PS5 için mevcut.

Sonic X Shadow Generations

Sonic the Hedgehog 3 filminden ilham alan içerikleriyle Sonic X Shadow Generations DLC’si, 12 Aralık’ta geliyor. Keanu Reeves’in Shadow karakterini seslendirdiği bu DLC, oyunun dijital deluxe versiyonuna dahil edilecek.

Fantasian Neo Dimension

Bu yeni RPG, 5 Aralık’ta PS4 ve PS5 için çıkıyor. Oyun, detaylı bir savaş sistemi ve etkileyici bir hikaye sunuyor.

Dragon Age: The Veilguard

Yeni Dragon Age oyunu, 31 Ekim’de piyasaya sürülecek. Fragmanda devasa ejderhalarla yapılan etkileyici savaşlar gösterildi. Oyunun büyücü sınıfına özel detaylar da yayınlandı.

Alan Wake 2 DLC: The Lake House

Alan Wake 2 için geliştirilen Control temalı bu DLC, Ekim ayında çıkacak ve oyuncuları Federal Bureau of Control’ün esrarengiz bir tesisi olan The Lake House’a götürecek.

Hitman World of Assassination

Aralık ayında PS VR2’ye çıkacak olan bu oyun, oyunculara VR ortamında suikast görevlerini gerçekleştirme imkanı sunacak.

Legacy of Kain Soul Reaver 1 ve 2 Remastered

Bu klasik oyunlar, yenilenmiş grafikleriyle 10 Aralık’ta PS4 ve PS5 için çıkacak. Oyun dünyasına geri dönmek isteyenler için harika bir fırsat!

Fear the Spotlight

Blumhouse Games’in yeni korku oyunu Fear the Spotlight, 22 Ekim’de PS4 ve PS5 için geliyor. Klasik korku öğeleriyle dolu bir atmosfer sunan oyun, korku severler için oldukça heyecan verici.

Towers of Aghasba

Bu oyunda oyuncular, büyülü yaratıklarla dolu bir köy inşa edecekler. Oyun, Kasım ayında PS5 için erken erişime açılacak.

Lego Fortnite

Fortnite bu sefer Lego dünyasında! Ekim ayında çıkacak olan bu sürümde, iki kişilik bölünmüş ekran modu ve Peely ile Fishstick temalı DualSense kontrolcüsü de yer alacak.

Dynasty Warriors Origins

Dynasty Warriors serisinin yeni oyunu, 17 Ocak 2025’te oyuncularla buluşacak.

Monster Hunter Wilds

Serinin en yeni oyunu Monster Hunter Wilds, 28 Şubat’ta çıkacak. Yeni canavarlar ve büyüleyici dünyasıyla oyuncuları kendine çekiyor.

Lego Horizon Zero Dawn

Bu eğlenceli Lego versiyonu, Horizon Zero Dawn dünyasını yeniden keşfetmenizi sağlıyor. Oyun, 14 Kasım’da PS5 için çıkacak.

Horizon Zero Dawn Remaster

Orijinal Horizon Zero Dawn oyunu, yenilenmiş grafikleri ve güncellenmiş diyaloglarıyla geri dönüyor. Remaster, 31 Ekim’de PC ve PS5 için çıkacak.

Stellar Blade

Bu oyun için fotoğraf modu ve NieR: Automata ile bir iş birliği DLC’si de yolda. DLC, bu yılın sonunda yayınlanacak.

PlayStation Plus Güncellemeleri

Ekim ayında PlayStation Plus’a Dead Space, WWE 2K24 ve Doki Doki Literature Club Plus! oyunları eklenecek. Ayrıca Blood Omen: Legacy of Kain ve Dino Crisis yıl sonunda PS Plus Classics kataloguna dahil olacak.

PlayStation 5 Pro

Mark Cerny, PlayStation 5 Pro’nun duyurusunu hatırlatarak yeni cihazda geliştirilen bazı oyunlara kısa bir bakış sundu.

Ghost of Yōtei

Etkinliğin en büyük sürprizlerinden biri Ghost of Tsushima devam oyunu olan Ghost of Yōtei duyurusuydu. Oyun, 2025’te çıkacak ve tam teşekküllü bir devam oyunu olacak.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com