Kategoriler

Diablo IV: Vessel of Hatred hakkında bilmemiz gereken her şey!

Diablo IV: Vessel of Hatred Genişleme Paketine Geri Sayım!

Diablo IV’ün heyecanla beklenen genişleme paketi Vessel of Hatred, 7 Ekim’de oyuncularla buluşuyor. Nahantu’nun karanlık kapıları açılırken, oyuncular Prime Evil Mephisto’nun ruhunu taşıyan Neyrelle’in mücadelesine tanıklık edecek. Blizzard, Diablo tutkunlarını Spiritborn sınıfı ile Nefret’in güçlerine karşı savaşmaya çağırıyor.

Ön sipariş ödülleri

7 Ekim günü Diablo IV: Vessel of Hatred genişleme paketi aktif olacak. Ön sipariş veren oyuncuların ise özel ödülleri toplama süresi neredeyse dolmak üzere. Vessel of Hatred Ultimate Edition satın alan oyuncular şu bonus içeriklere sahip olabilecekler:

  • Alkor, Snow Leopard Pet (ön sipariş bonusu)
  • Mother’s Lament Efsanevi Taş (Diablo Immortal için)
  • 1 Aylık Game Pass Ultimate (Xbox ve Battle.net ön siparişlerine özel)

Vessel of Hatred ne zaman başlıyor?

Nahantu’nun kutsal toprakları Nefret dolu yaratıklarla kuşatılmış durumda. Vessel of Hatred genişlemesi 7 Ekim saat 16.00’da tüm platformlarda erişime açılacak. Steam kullanıcıları ise aynı gün güncellemeyi indirip maceraya katılabilecekler.

Vessel of Hatred Hikayesi Yeni Bir Macera

Vessel of Hatred genişleme paketi, Diablo IV ana hikayesinin ardından oyuncuları yeni bir maceraya sürüklüyor. Nahantu’nun kayıp Neyrelle’i ararken, bu kutsal toprakları Nefret’in iblislerinden temizleyeceksiniz. Ana hikayeyi tamamlayan oyuncular, genişleme paketine anında erişebilirken, yeni oyuncuların oyunun prolog bölümünü tamamlaması gerekiyor.

Vessel of Hatred ile gelen yenilikler

Genişleme paketiyle birlikte Nahantu Bölgesi ve yeni Spiritborn sınıfı da oyuna ekleniyor. Vessel of Hatred sahipleri ayrıca aşağıdaki içeriklere erişim sağlayacak:

  • Nahantu bölgesi ve görevler
  • Spiritborn sınıfı
  • Nahantu bölgesi şöhreti
  • Dark Citadel ve Kurast Undercity

Bunların yanı sıra, tüm Diablo IV oyuncularına sunulan 60. seviye sınırı, yeni zorluk sistemi ve yeni karakter yuvaları gibi önemli güncellemeler de yer alıyor.

Vessel of Hatred Twitch Drop etkinlikleri

Oyuncular, Diablo IV yayıncılarını izleyerek birbirinden özel kozmetik ödüller kazanabilecek. 8 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında Twitch’te Vessel of Hatred yayınlarını izleyerek silah kaplamaları ve özel binekler gibi ödüller alabilecekler.

Ekim 2024’te Çıkacak PC ve Konsol Oyunları

Görüntülenmeler:
375
İlgili Kategoriler
Haber
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com