Kategoriler

Sims Freeplay (iOS) İncelemesi

PC’de Sims’in nasıl bir şey olduğunu aşağı yukarı herkes biliyordur, peki ya mobil ortamda Sims nasıl? İşte size bir Sims Freeplay incelemesi.

Sims benim için hep çok fazla vakit yiyen oyunlardan biri olmuştur. Zamanında SimCity’yi Amiga’dan beri çılgınca oynayan bendeniz, ne kadar denediysem de Sims atmosferine bir türlü giremedim. Denemediğimden değil, denedim ama Sim’lerin ihtiyaçları ve istekleri ile bütün gün belli aralıklarla uğraşmak durumunda olmak bir yerden sonra sıkmaya başlıyordu. Sim’lerimle uğraşmayınca, zamanla bakımsız, pis ve ölü hale geldiklerinde de, duygusal bir insan olan bendeniz vicdan azabından kendimi yiyordum. Sonunda bu bağımlılıktan kurtuldum ve Sims 3 ve 4’ü hiç denemedim.

Peki şimdi neden iPad Mini’mde aslında yeni bir oyun olmayan Sims Freeplay (buraya tıklayıp iOS için, buraya tıklayıp Android için ve buraya tıklayıp Windows Phone için ücretsiz indirebilirsiniz) oynuyorum? Yazdığımız haberler ve incelemeler beni çok feci dürtükledi ama kendimi tuttum ve Sims 4’ü oynamamaya karar verdim. Yine de iPad’de bedava Sims Freeplay’i görünce eski güzel günler aklıma geldi ve geç de olsa bir deneyeyim dedim. Nihayetinde başta büyük hızla, şimdi ise ağır aksak şekilde Sims Freeplay oynuyorum. Neden ağır aksak ve neden kısa zaman sonra oynamayı bırakacağım, onu da anlatayım.

Sims Freeplay (iOS) İncelemesi

1 2 3 4 5 6

Görüntülenmeler:
347
İlgili etiketler:
· · · · · · · · ·
İlgili Kategoriler
İncelemeler · Mobil · Oyun İnceleme · Oyun ve Uygulama
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com