Kategoriler

Logitech G402 Hyperion Fury Oyuncu Faresi İncelemesi

Geçtiğimiz gün incelediğimiz Logitech G240 bez mousepad’i hangi fareyle kullandığımızdan bahsetmiştik hatırlarsanız: Evet, G402 Hyperion Fury. Şimdi sıra geldi onun incelemesine. Hazır mısınız?

Daha önce de pek çok kez söylediğimiz gibi, Logitech’in ürünlerini genel olarak çok seviyoruz; ancak oyunculara özel geliştirdikleri “G” serisi ürünlerinin yeri bir başka. Ceyda’nın Cenevre’de bu ürünlerin ne şartlar altında geliştirildiğini ve test edildiğini görüp, çok beğenip, ballandıra ballandıra bizlere anlatması da (kıskandık valla, doğruya doğru…-Mert, Burak) Logitech’e olan sevgimizi artırdı diyebiliriz.

Peki firmanın bizlere gönderdiği G402 Hyperion Fury nasıl bir ürün? Hadi biraz da ondan bahsedelim o zaman, ne dersiniz?

fragtist-logitech-g402-2

TASARIM
Üç yıllık ar-ge çalışmasının bir eseri olan fare üzerinde birkaç farklı materyal kullanılmış. Bu mateyallerden parlak plastik görsel şıklığı, kadifemsi bir his bırakan sırt kısmı dokunma hissini, hafif pütürlü tuşlar ve kauçuk yanlar ise tutuş performansını artırıyor.

Farenin üzerinde koyu turkuvaz renkte yanan toplamda 4 farklı ışık kaynağı var: “G” logosu ve DPI LED’leri. Bu ışıkları, Logitech Gaming Software’de dilediğiniz gibi kapatabilir ya da keyfinize göre ayarlayabilirsiniz (“G” logosunun nefes alma hızı vs). Size kalmış.

Alt kısmı bile oldukça şık görülen farenin, G502‘den bir eksikliği hemen göze çarpıyor: G402’nin ağırlığı değiştirilemiyor arkadaşlar. Eğer fareden böyle bir isteğiniz varsa buna dikkat edin, belirtmiş olalım.

Bunların haricinde tasarım konusunda söyleyecek fazla bir şeyim yok aslında; G502 kadar havalı olmasa da, yine de oldukça başarılı bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebilirim. Ancak yine de insan siyahtan başka bir renk görmek istiyor fare üzerinde… G502’de metalik gri ve mavi kullanımı da vardı ve fareyi daha yakışıklı yapıyordu örneğin.

Farenin tam tasarımını görmek, kendisini evirip çevirebilmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz.

fragtist-logitech-g-G402-16

Vay benim emektar G9X’im…

1 2 3

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com