Kategoriler

INWIN Track İncelemesi

SANKİ AĞIR YÜK KAMYONU GİBİ

Herhalde oyuncu kasaları tasarlayanlar dış görünüşte böyle erkeksi, sert hatların oyunculara daha çekici geleceğini düşünüyorlar. Bence bunda fena halde yanılıyorlar dememi bekliyorsanız maalesef cümlenin devamı öyle olmayacak çünkü haklılar. Bizler kullandığımız ürünlerle kendimizi bütünleştirmeyi çok seviyoruz. Harleyci’nin motoru kendisini yansıtıyorsa oyuncunun kasası da onun gibi olmalı. Errr yani en azından olmak istediği gibi olmalı diyelim. Çünkü böyle bilgisayar başında oturarak karnımızda baklavalar çıkartamayacağımız da bir gerçek.

ÖNÜNDE DURMAYIN EZER GEÇER

Günümüzde artık uzunluğu neredeyse 30 santimi geçen ekran kartları yüzünden büyük kasalara bakmak zorundayız. Yoksa satın aldığımız en güçlü ekran kartlarını kasaya sığdıramayacağımız bir gerçek. Eh bunun yanısıra büyük bir anakart, bir sürü sabit disk falan derken karşımıza hem daha fazla yer ihtiyacı çıkıyor hem de soğutma sorunuyla yüzleşiyoruz. INWIN’in Track’i 7kg ağırlığıyla fazlasıyla kallavi bir kasa. Ön tarafında bulunan 2 adet USB 2.0 ve bir adet 3.0 yuvaları ve açma kapatma tuşunun yanına mikrofon ve kulaklık girişleri eklenmiş. Mid tower boyutlarındaki kasanın yan kapağında 220mm’lik mavi LED aydınlatlatmalı devasa bir fan bulunuyor. Bu fanın takıldığı kapak mesh yapıda olduğundan fanı çıkartıp yerine daha küçük fanlar takabilir ve mavi LED’i de kapatabilirsiniz. Kasanın arkasında, önünde ve üstünde 120mm’lik 3 fan daha bulunuyor! Yani içerisinde fırtınalar estiriyor desem yeridir. Böyle bir kasaya bir fan kumandası almadan olmaz. En kötüsü yazılımsal olarak kontrol etmeli bence.

Kasanın içerisinde birisi 3,5” olarak da kullanılabilen 3 adet 5,25” yuvası, 3 adet 3,5” yuvası ve hatta SSD için bir ader 2,5” yuvası bulunuyor.

Kasanın tek iyi ve yerine göre kötü tarafıysa güç kaynağının alt tarafa olması. Bu, sıcaklığın kasa içerisine değil direkt dışarıya üflenmesi açısından iyi ama kasayı halıya koyarsanız güç kaynağını ve haliyle yanında bir kaç parçayı da yakmanız muhtemel. Ha bir de güç kaynağı aşağıda olunca kablolama daha kolay oluyor.

Görüntülenmeler:
78
İlgili etiketler:
· · ·
İlgili Kategoriler
Donanım İnceleme · Kasa · Masaüstü
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com