Kategoriler

TX DuoShock 3 Oyun Kumandası İncelemesi

Akortek’in bizlerle buluşturduğu üç oyun kumandasından sonuncusunu da bugün inceliyoruz arkadaşlar: TX DuoShock 3.

Evet, isminden de anlayabileceğiniz üzere bu bir PlayStation 3 oyun kumandası, ancak PC’lerimizle de kullanabiliyoruz kendisini. Tasarımını DualShock’tan alan DuoShock 3, TX FreeShot’a epey benziyor. İki kol arasında yalnızca ukfak bir fark var, o konuya birazdan geleceğim.

İlk olarak tasarımına bakalım dilerseniz.

TASARIM
Bu kumanda, tasarımsal açıdan FreeShot’la tamamen aynı. O nedenle o incelememden direkt olarak çalıyor ve tasarımı şu cümlelerle ifade etmek istiyorum: “Ürünün tasarımı hakkında söylenecek pek bir şey yok aslında. Bu, baştan aşağı PS3’ün DualShock tasarımına sahip bir oyun kumandası.
Çift analog, yön tuşları, üçgen/kare/yuvarlak/x tuşları, L1/R1, L2/R2, Select/Start ve home tuşları tamamen aynı. Mini USB bağlantı noktası ve 4 adet durum LED’i de. Her şeyiyle bir DualShock 3 bu. Alttaki resimlere bakın, anlayacaksınız zaten.

Peki ya malzeme kalitesi? İşte ilk olarak bu konuda Sony DualShock 3 ya da herhangi premium bir oyun kumandasından ayrılıyor TX FreeShot.” Bundan sonra da TX FreeShot için demişim ki, “Ürünün malzeme kalitesi pek iyi değil, ama bu fiyata göre normal tabi ki.” İşte iki kol, burada birbirinden ayrılıyor. Neden mi?

Akortek’ten gelen en iyi malzeme ve üretim kalitesine sahip olan kol bu. Yine de bir DualShock değil elbette, ancak kasa kalitesi ve kullanım konusunda oldukça keyif verici bir cihaz olduğunu söylemeliyim DuoShock 3’ün. Bu konuda, TX’in bugüne kadar gördüğümüz en başarılı ürünü DuoShock 3 oldu. Net.

fragtist-inceleme-tx-duoshock-3-4

1 2

Görüntülenmeler:
147
İlgili Kategoriler
Diğer · Donanım İnceleme · Ekipman · İncelemeler · Masaüstü
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com