Kategoriler

Philips 288P6LJEB 28″ 4K Monitör İncelemesi

Uzun süredir bizlerle olan monitörlerin incelemelerine yer vermeye devam ediyoruz. Sıradaki inceleme ürünümüz de, Philips’in 288P6LJEB isimli 4K monitörü.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Uzun zamandır bizlerle birlikte olan monitörlerin incelemelerine yer vermeye devam ediyoruz. Sıradaki inceleme ürünümüz de, Philips’in 288P6LJEB isimli 4K monitörü.

İncelemesini dün girdiğimiz Philips BDM3470UP 34″ UltraWide 21:9 monitör gibi, 288P6LJEB’den de geçtiğimiz haftalarda girdiğimiz dosya konumuzda bahsetmiştik. Ancak tek başına girilecek bir incelemeyle aynı yeri tutmayacaktır; o nedenle ürüne bir de kendi incelemesinde yer verelim dedik.

Hadi tasarımdan başlayalım o zaman…

TASARIM
Ürün, Philips’in son zamanlarda oturttuğu ve BDM3470UP’de de karşımıza çıkan tasarım çizgisinde. Ancak elbette farklılıklar var. Örneğin çerçeve, ekranla aynı seviyede değil ve kontroller dokunmatik. Ancak ekranın altındaki “PHILIPS” logosunda kalınlaşan metalik çizgi, yerli yerinde duruyor.

Sol üst köşede, “Brilliance 288P” yazısını görüyoruz. Sağ üstte “UltraClear” imgesi bulunuyor. Sağ alt kısımda da, dokunmatik panel üzerine gelen tuş sembolleri. Bunların haricinde, çerçevede ve ön kısımda ekstra pek bir şey yok diyebiliriz.

Ucu kesilmiş daire şeklindeki monitör ayağı, masaya sağlam basıyor. Üzerine ıvır zıvır koyabileceğiniz bu ayağa bağlı kaide ise metal görünümlü olsa da plastik. Sağ arkada bulunan dört adet USB bağlantısı, monitör bir 21:9 olmadığından daha rahat ulaşılabilir durumda; ancak yine de çoğu zaman monitörü çevirip bağlantıları yapmanız gerekecek. Sol yanda ise herhangi bir şey bulunmuyor.

Gelelim teknik özelliklere…

fragtist-dosya-rehber-hangi-monitor-2

1 2

Görüntülenmeler:
148
İlgili Kategoriler
Donanım İnceleme · İncelemeler · Monitör
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com