Kategoriler

Kinguin’den nasıl alışveriş yapılır?

Kinguin’den nasıl alışveriş yapılır? Kısa bir rehber yazdık.

Bildiğiniz gibi Kinguin dünyadaki en büyük online oyun mağazalarından birisi. Bu dosya konusunda sizlere hızlıca nasıl alışveriş yapacağınızı anlatıyoruz.

1- kinguin.net/tr adresine gidin. Bu adresin içeriği Türkçe. Biz İngilizce arayüzü kullandık. Sizi şaşırtmasın.

Kinguintr Ana sayfa

2- Üye olun. Eğer değilseniz hızlıca üyelik alabilirsiniz. Burada e-mail adresi gireceksiniz. Haliyle e-mail adresinize gelen linki de onaylayınca hesabınız aktif hale gelecek.
Bununla uğraşmak istemezseniz hızlıca Facebook, Google+ veya Linkedin hesabınızı da kullanabilirsiniz. O zaman buradaki e-mail adresiniz o hesaplarınıza bağlı olan adresiniz olacaktır. Bunları kullanarak 5 saniyede Kinguin üyesi olabilirsiniz.

 

 

 

 

3- Şimdi oyun listesi karşınızda.Burada dilediğiniz oyuna tıklayıp SATIN AL butonuna basarak oyunu Kinguin sepetinize ekleyebilirsiniz.

buy now

 

 

 

 

 

 

 

4- Sepetinizdeki tüm oyunları satın alma adımına geçmek için mağazada bulunan aşağıdaki butona tıklıyorsunuz. (Proceed to Checkout)

5- Burada dilediğiniz satın alma seçeneğini belirleyip devam ediyorsunuz. Tabii ki satın alma şekline göre kredi kartı bilgisi, havale, PayPal vb işlemlerin ayrıntıları farklılık gösteriyor.activation details

6- Oyunun keyi çok kısa sürede hem mail hesabınıza geliyor hem de profilinizdeki Oyun Kütüphanesi bölümünüze ekleniyor.

Hepsi bu kadar 😀

Görüntülenmeler:
183
İlgili Kategoriler
Dosya Konusu · Rehber
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com