Kategoriler

Çok Basit, Zıplıyoruz ve Parçalıyoruz: Lunar Blade!

BBtan adlı mobil yapımdan da tanıdığımız % 111 Games, bu kez de Lunar Blade ile bizleri etkisi altına almak istiyor. Bakalım olmuş mu?

Mobil oyun sıkıntısı çektiğimiz, daha doğru söylemek gerekirse, adam akıllı mobil oyuna hasret kaldığımız şu günlerde karşımıza çıkan Lunar Blade, tatlı mı tatlı bir oyun olmuş. Oyun gerek görsel, gerekse işitsel açıdan o kadar şeker olmuş ki, dayanamadım tadından yedim oyunu. Oldukça basit ve çok fazla oyun içi etmeni olmayan yapım, BBTAN oyunundan da tanıdığımız %111 Games tarafından bizlere servis ediliyor. Gelin bir de oyun esnasında aldığımız sıcak sıcak görüntülerle, hiç vakit kaybetmeden ne var ne yok bir bakalım;

Lunar Blade Fragtist (5)

Oyunu açtığımızda karşımıza yukarıdaki görsel gibi basit mi basit bir giriş çıkıyor. Burada yüzünü asla göremediğimiz ama küçük prens tasvirlerinin saçsız halini andıran ana karakterimiz, dünya üzerinde bulunan yapıların mini bir gösterimi ve oyuna asıl ismini veren Lunar Blade bulunmakta. Burası oyunun içeriğini az çok bizlere sunuyor. Zira oyunda amacımız, Dünya üzerine gerçekten bulunan yapıları parçalayıp en yüksek puana ulaşmak. Ayrıca bu bölümde oyunun Facebook sayfasına yönlendirmesi olan bir tuş var. Bu tuş tıklanıldığı zaman oyuncuya oyun içinde satın alınamayacak bir kılıcı hediye ediyor.

Fragtist Lunar Blade

Upgrade sekmesi ise bizi oyuncumuzun yeteneklerini geliştirip, ona parlak çelikten ve göz alıcı ihtişama sahip kılıçlar alabileceğimiz markete yönlendiriyor. Tüm kılıçlara sahip olduğunuzda ise epik mi epik Lunar Blade sizin oluyor, siz de hayrını görüyorsunuz. Buralarda çok zaman harcadığımızın farkındayım. Haydi şu play tuşuna bir parmak dokunduralım. Zira sıra ona geldi;

Lunar Blade Fragtist (6)

Yapımda üç basit bir de bonus olarak nitelendirebileceğimiz, ki bu bonusu ben “Allah ne verdiyse” diye adlandırıyorum, toplamda dört mekanik bulunmakta. Soldan sağa gidip hareketlerimizi tanıyalım;

  • Soldaki tuş, gösterildiği üzere zıplamamıza yarıyor, tek tıklama ile gelen binaya kadar yaklaşabiliyoruz. Binaya çarpana kadar yükseliyor, daha sonra düşüşe geçiyoruz. Düştüğümüzde hemen kullanabiliriz.
  • Ortadaki tuş binayı sektirmemize yarıyor. Evet evet, bu tuşa tıkladığımızda bina bir nebze de olsa yukarıya doğru sekiyor ve üstümüze düşmesini geciktirmiş oluyoruz. Süresi olan bir tuş bu, yaklaşık yarım saniyede filan tekrar doluyor.
  • Sağdaki tuş binayı parçalamak için kılıcımızı savurmamızı sağlayan saldırı tuşu. Bu tuşu gönül rahatlığıyla kullanınız, sınırlaması yoktur.
  • Sarı tuş ise en sevdiğim “Allah ne verdiyse” tuşu. Bu skill dolduğunda binanın özelliği fark etmeksizin çatır çutur indirebildiğimiz ve oyunun en güzel tuşu.

Lunar Blade Fragtist (7)

Oyunumuzda durmaksızın ilerlerken hızımız kesilmesin, kılıcımız daha da keskin olsun diye Combo mekaniği de güzel yedirilmiş. Durmayın! Yardırın!

Lunar Blade Fragtist (8)

Oyun sona erdiğinde ise karşımıza bu ekran çıkıyor ve neredeyse artık her oyunda olduğu gibi burada da skor paylaşma, istatistiklere bakma, video izleyip coin kazanma gibi diğer seçenekler görülüyor. Kazanılan coinler ise upgrade yapılırken kullanılıyor. Kapanış kısmı gayet basit ve tatlı olmuş. Renk tonları ve sesler, cuk oturmuş diyebilirim. Zaten oyunda genel olarak bir retro ahengi var, burada da benden artı puanı kaptı.

Oyun Apple Store ve Google Play Store’da yayımlanmış bulunmakta. İşte Linkler;

Apple Store için linke buradan

Google Play Store için linke buradan ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar!

https://www.youtube.com/watch?v=ERskSJ0GEvM

Android Tabletlerdeki Vazgeçilmez Oyunlar

 

Görüntülenmeler:
102
İlgili Kategoriler
İncelemeler · Mobil · Mobil İnceleme · Oyun ve Uygulama
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com